De C’GO nu als Spring Edition

 

 

Aanbod nieuwe caravans

 

Home » De C’GO nu als Spring Edition

De C’GO nu als Spring Edition

De c’go van Dethleffs is nu in een wel heel complete uitvoering verkrijgbaar. Deze c’go Spring Edition is ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd.

Dethleffs 415 QL Spring Edition

Nieuw dit voorjaar is de speciale Spring Edition van de c’go. Als basis hiervoor dient de populaire, compacte 2 tot 4persoonsindeling van de c’go 415 QL. De voorjaarseditie is verpakt in een chic jasje, want de gladde buitenbeplating, in combinatie met aluminium velgen en een fraaie en praktische disselafdekking, kun je zeker stijlvol noemen. De caravan heeft een leeggewicht slechts 1.015 kg inclusief alle accessoires en mag beladen worden tot tot 1.360 kg, een voorraam, ringverwarming, een Heki II panorama dakluik, een boiler en een hordeur. Dit maakt van dit nieuwe model een zeer complete caravan met een flink voorjaarsvoordeel!

Indeling

Ondanks de compacte afmetingen, met een lengte van 634 cm en een breedte van 220 cm, heeft deze voorjaarseditie binnen alle ruimte. Door het moderne interieur, de vele ramen en de dakluiken wordt dat ruimtelijke gevoel versterkt. Het model biedt 3 tot 4 slaapplaatsen, met een vast bed aan de voorzijde van 200 x 135 cm en de mogelijkheid om de zithoek aan de achterzijde om te bouwen tot een bed van 200 130/100 cm. Daarnaast beschikt deze voorjaarskanjer over een keuken met groot keukenplezier door een 3 pits gasfornuis, royale bovenkasten, grote schuifladen en voldoende aflegmogelijkheid. Dit voorjaarsmodel heeft een tijdelijke actieprijs van €16.995,- met een voordeel van € 2.536,-

Verrassend compleet, fris, hip en modern is de c’go van Dethleffs sowieso al. Nu is hij ook nog eens verrassend compleet en nog steeds aantrekkelijk geprijsd. Deze caravan, die wordt geleverd op de basis van de 415 QL, wordt met een voordeel € 2.536,- aangeboden. De normale prijs met de extra’s is namelijk € 19.531,- en de aktieprijs bedraagt € 16.995,-. De caravan is nu leverbaar en wordt geleverd met de volgende extra’s:

Truma Therme boiler
Heki dakluik
Ringverwarming
Hordeur
Gewichtsverhoging 1.360 kg
Voorraam
Luxe gladde buitenbeplating
Aluminium velgen
Disselafdekking
Stoffering Grey Orbit