Beleef het complete caravanprogramma van Hobby en Fendt. Een betere plek om uw keuze te maken dan Dordrecht Open is er niet. Van 7 t/m 15  september.

PRIMEURS

U ziet als eerste de primeurs. Iedere noviteit wordt getoond. Bijna alle mogelijke indelingen en modellen staan blinkend gepoetst op uw kritische blik te wachten. Een beter overzicht en een betere indruk van de totaalprogramma’s krijgt u nergens zo goed als tijdens Dordrecht Open. Vele duizenden bezoekers beamen dat elk jaar weer.

BELEEF HET MEE

Kamperen is een feest, Dordrecht Open is dat ook. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u, op uw gemak, want entree en parkeren zijn gratis, rondstruinen tussen al het moois dat Dordrecht Open u te bieden heeft.

Holiday Sport is uiteraard aanwezig op de beurs in Dordrecht. Wilt u alvast een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op via 0573-253795 of info@holidaysport.nl.

 

Bekijk voor meer informatie de website van Dordrecht Open