Wij zijn op zoek naar een:

Caravan Monteur

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en veelzijdige monteur, die graag in teamverband werkt. Ook diegenen die zich willen bekwamen in dit vak zijn van harte welkom om te solliciteren.

Functieomschrijving:
De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit onderhoud en reparaties aan caravans op het gebied van onderstel, elektrotechniek, gas, water, exterieur en interieur. Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit het herstellen van schades en monteren van accessoires en onderdelen die het kamperen met de caravan comfortabeler maken.

Wij vragen iemand die:
• Affiniteit heeft met kamperen,
• Beschikt over een technische achtergrond en interesse,
• Klantvriendelijk is en een doelgerichte aanpak heeft,
• Kwaliteitsbewust is en een flexibele instelling heeft,
• Gemotiveerd is en zowel in teamverband als zelfstandig kan werken.

Wij bieden:
• Een prettige en collegiale sfeer in een team met enthousiaste collega’s,
• Goede opleidingsmogelijkheden,
• Een uitdagende en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf,
• Werken met prominente caravan merken,
• Een salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals,
• opgenomen in de cao voor Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijven,
• Een 38-urige werkweek van maandag tot en met vrijdag,

Met wie je samenwerkt:
Je maakt deel uit van het aftersalesteam, dat bestaat uit een servicemanager, 2 werkplaats receptionistes, 4 technici waaronder jijzelf en 2 logistieke medewerkers. Je directe collega’s zijn te vinden in de Kampeer- en Wandelwinkel, Verkoop en Administratie. De personeelsbezetting neemt toe in het kampeerseizoen. Samen vormen wij het “Holiday Sport team”.

Wij zijn:
Holiday Sport en zijn al 35 jaar de specialist op het gebied van caravannen, kamperen en wandelen. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte caravans zijn wij ook gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en schadeherstel van caravans en kampeerauto’s. Ook zijn wij bij uitstek het adres voor montage van accessoires en onderdelen die het kamperen met de caravan nog comfortabeler en plezieriger maken. Voor de meeste verzekeraars zijn wij de geselecteerde hersteller in het geval van schade. Daarnaast is Holiday Sport leverancier van veel kampeer -en wandelaccessoires en staan wij bekend om onze uitgebreide, sfeervolle winkel.

Holiday Sport is dealer van de caravan merken: Fendt, Hobby en Dethleffs.
Uiteraard zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie BOVAG en FOCWA.
Rode draad binnen ons bedrijf is het realiseren van een goede dienstverlening naar onze klanten. Deze waarderen onze inzet en servicegerichte aanpak met een hoge klanttevredenheidsscore.

Interesse:
Ben je net als wij, ook enthousiast over deze uitdagende baan en heb je ervaring met genoemde technieken of wil je je hierin bekwamen? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw verhaal. Uit je belangstelling onder begeleiding van je motivatie en CV naar info@holidaysport.nl t.a.v. Berry Holtslag
Voor meer informatie mag je gerust contact opnemen met: Berry Holtslag of Marko Wind, telefoonnummer 0573-253795. De juiste kandidaat kan direct aan de slag!