Het is zover: Fendt bouwt de 250.000 e caravan tijdens de productie van de serie ” Bianco Selectie 465 SFB. In 1970 liep de eerste Fendt caravan in een bescheiden hoeveelheid van de band af. Sindsdien heeft het bedrijf in Mertingen er een buitengewoon succesverhaal van gemaakt. Vandaag is het een van ‘ s werelds grootste caravan producenten. Dit indrukwekkende aantal werd vooral bereikt door de productie van hoogwaardige en exclusieve caravans van het premium segment. De ervaring en de technische kennis, evenals de passie van de vele medewerkers garanderen dat het bedrijf de komende jaren ook succesvol zal blijven.

De jubileum caravan zal te zien zijn op de beurzen in Leipzig, Stuttgart, Hannover, Hamburg en Neurenberg, samen met nog veel meer caravans van het huidige Fendt caravan programma van het seizoen 2020. Wij feliciteren het gehele team met dit heuglijke feit.