Beste klant,
 
Wij zijn gewoon geopend op de tijden die u van ons gewend bent en hebben i.v.m. het corona virus extra hygiënische maatregelen genomen:
 
Om lichamelijk contact te vermijden zullen wij geen handen schudden en blijven wij op een gepaste afstand van anderhalve meter van onze klanten.
 
Onze medewerkers zullen extra letten op de hygiëne. Denk hierbij aan het regelmatig handen wassen met water en zeep en het vaker reinigen van deurklinken, lichtknoppen, trapleuningen, enz. Wij rekenen erop dat ook u als klant in deze periode extra let op de hygiëne om verspreiding van het virus te voorkomen.
 
Wij geven de voorkeur aan contactloze pinbetalingen, omdat overhandiging van contant geld een groter besmettingsrisico met zich meeneemt.
 
Wij verzoeken u om bij de balie van de werkplaats en bij de kassa afstand te houden van andere klanten. Ook hierbij geldt dat onze medewerkers op gepaste afstand blijven en er geen goederen, bijvoorbeeld sleutels, worden overhandigd. Wanneer u uw caravan of camper bij ons achterlaat kunt u de sleutels op de balie leggen.
 
Wanneer u een voertuig bij de werkplaats achterlaat voor onderhoud of reparatie zal deze een dag in quarantaine worden geplaatst, voordat we eraan gaan werken. Dit betekend dat u niet kunt wachten tot de werkzaamheden zijn afgerond.
 
Heeft u een afspraak met ons maar heeft u griep verschijnselen, dan kunnen wij eenvoudig uw afspraak verzetten. We helpen u dan graag op een ander moment.
 
BOVAG en ANWB hebben bekend gemaakt dat de Kampeer 10-daagse, waaraan Holiday Sport ook zou deelnemen, NIET doorgaat. Deze 10-daagse stond gepland van 10 t/m 19 april.
 
Voor verdere verscherping en/of aanpassingen aan deze en toekomstige maatregelen, raden wij u aan om onze website en onze Facebook pagina in de gaten te houden.
 
Graag tot ziens in Lochem
Team Holiday Sport