#BUITENGELUKSMOMENT

Influencer Susan Aretz trapt de nieuwste campagne van de Outdoorspecialist #Buitengeluksmoment af! Zij deelt op Facebook, Instagram en haar blog, welk geluk zij ervaart tijdens het wandelen.

Susan heeft bij Outdoorspecialist.nl gekozen voor wandelschoenen van LOWA en verteld hier vandaag alles over op haar blog.

Ook bij ons in de wandelwinkel hebben we een breed assortiment wandelschoenen voor allerlei soorten wandelingen en uitstekend advies op basis van uw voet.

Daarnaast bieden wij ook wandel- en fietskaarten aan door verschillende delen van Nederland!

Singelpark Leiden

Het is geen geheim dat ik héél gelukkig word van buiten zijn. En voor het echte buitengeluksmoment heb je eigenlijk maar vrij weinig nodig. Want je kent het vast wel? Dat je er even helemaal doorheen zit. Of het nu komt door thuiswerken, door Corona of gewoon door een nacht slecht slapen. Voor mij helpt het dan om naar buiten te gaan. Koppie in de frisse lucht, een uurtje lekker wandelen, het is mijn zen moment. Ik kan er daarna weer helemaal tegen aan. Geldt dat ook voor jou? Dan moet je dit artikel zéker even tot het einde uitlezen, want dan heb ik nog iets leuks voor je….

 

Buitengeluksmoment