Nu extra voordelig tijdens onze winteractie!

Als u deze airco combineert tijdens onze winteractie met een BOVAG onderhoudsbeurt, bieden wij deze wel heel scherp aan voor slechts € 535,-. Zo kunt u de komende zomers tegen deze aantrekkelijk prijs genieten van koele en aangename nachten.

De Spa 3000 heeft een groot bereik

Bij de Mestic Split Unit airco draait alles om gemak. Monteren is eenvoudiger dan ooit én de airco is draagbaar, u kunt de airco dus gewoon meenemen! Daar waar de concurrerende split airo slechts een bereik heeft van 16 m3, houdt de Spa 3000 ruimtes tot maar liefst 25 mheerlijk koel zodat u het compacte apparaat ook elders kunt gebruiken tijdens warme dagen.

Innovatief montagesysteem

Houd uw caravan lekker koel met de Mestic Split Unit. Deze innovatieve airconditioning bestaat uit twee delen die via het raam met elkaar verbonden worden. De condensor bevindt zich aan de buitenkant van het voertuig en de verdamper aan de binnenkant. De Split Unit wordt aan het raam opgehangen met een speciale beugel. Deze beugel is traploos verstelbaar, waardoor hij voor veel caravans geschikt is. Ook kan het raam gewoon open en dicht! Het is zeer eenvoudig om dit airconditioningsysteem te installeren, dus u kunt dit gewoon zelf doen. De montage is niet permanent, zodat de Split Unit gemakkelijk ook weer meegenomen kan worden om hem ergens anders te gebruiken.

Belangrijkste voordelen

  • Zeer eenvoudige, universele montage
  • Koelvermogen van 760 W
  • Ontvochtigingsfunctie
  • Inclusief slaapfunctie
  • 3 ventilatiestanden
  • Laag geluidsniveau van 53 dB

Altijd lekker koel

De Mestic Split Unit is compact van formaat, waardoor hij maar weinig ruimte in uw caravan inneemt. Maar hij doet zeker niet onder in koelvermogen! De airconditioner heeft een koelvermogen van 760 W. Daarmee houdt hij ruimtes tot maar liefst 25m3 heerlijk koel. Toch gebruikt de Mestic Split Unit maar een laag vermogen van 400 W. Dit maakt hem perfect voor uw kampeervakanties, want hij kan zo goed als overal gebruikt worden! De airco heeft drie ventilatiestanden en een laag geluidsniveau. ’s Nachts kunt u hem op slaapstand zetten. Dan schakelt de airco over op fluisterstand en gaat het licht uit. Zo kunt u ongestoord van uw nachtrust genieten in een comfortabele temperatuur.

Met de Mestic Split Unit heeft u het altijd lekker koel in uw camper of caravan. Dat is lekker thuiskomen na een warme dag in de buitenlucht!

Inbouw niet nodig

De prijs van deze airco bedraagt € 649,95 en is verplaatsbaar, inbouw is dus niet nodig.

Nu extra voordelig

U kunt ook gebruik maken van onze winteractie:

Indien u deze split airco bij ons aankoopt in de periode van januari t/m maart 2021, bieden wij u deze aan voor een eenmalige prijs € 575,-. Mocht u dit combineren met een BOVAG-onderhouds beurt in die periode, dan bieden wij deze aan voor een eenmalige prijs van € 535,-en geniet u de komende zomers van koele aangename nachten.

Technische specificaties

Merk                     Mestic

Model                  SPA-3000

Kleur                     Wit

Breedte cm        31 cm

Hoogte cm          20 cm

Lengte cm           45 cm

Gewicht kg         22.5 kg

EAN code            8712757465903

Garantie              2 jaar

Keurmerk           CE

Spanning             230V AC

Verbruik A          1.75 A

Koelvermogen 760 W

 

Bekijk hier de video: https://www.youtube.com/watch?v=ZFV4XNaEMTg&feature=youtu.be