Holiday Sport is na een intensieve training en keuring door de Erwin Hymer Group gekwalificeerd als gecertificeerde werkplaats.
Marcel en Bert namen trots het certificaat in ontvangst van de Dethleffs importeur.
Getoetst werd onder andere op het gebied van kennisniveau, werkplaatsuitrusting en merk-specifieke eisen.

Wat is een Erwin Hymer Group gecertificeerde werkplaats?

Een gecertificeerde werkplaats ben je niet zomaar. Daarvoor moet je aan een groot aantal eisen voldoen op het gebied van veiligheid, uitrusting en voorzieningen. De monteur(s) van een gecertificeerde werkplaats wordt zeer intensief opgeleid op een aantal gebieden. Vooral de elektronica is een belangrijk onderdeel van de opleiding. Campers en caravans zijn tegenwoordig veel uitgerust met elektronische details en dit zal in de toekomst alleen maar toenemen. Maar ook het materiaal en chassis van uw voertuig komt uitgebreid aan bod. De gecertificeerde dealer wordt constant bijgeschoold en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van de merken. De werkplaats wordt elke twee jaar gecontroleerd of zij nog voldoen aan alle gestelde eisen.

Vakkundig onderhoud door onze merkdealer en persoonlijke aandacht voor u en voor uw voertuig vinden wij belangrijk, dat is waar wij voor staan.

Uw voordelen

  • Professionele werkplaatsmonteurs met actuele kennis.
  • Vakkundig en specialistisch onderhoud van uw kampeervoertuig.
  • Gestructureerde controle op de conditie van uw camper of caravan.
  • Vertrouwd en persoonlijk contact met uw dealer.
  • Werkplaatsen van onze merkdealers zijn BOVAG gecertificeerd.
  • Bovenop de Bovag certificering zijn aanvullende hoge eisen gesteld aan opleiding, uitrusting en faciliteiten.

Een Erwin Hymer Group gecertificeerde werkplaats beschikt over alle techniek tot in detail van uw caravan of camper om zo uw voertuig in topconditie te houden.