De nieuwste modellen 2023 van Hobby en Fendt nu reeds te bewonderen!

De importeur van Hobby en Fendt stelt ons in de gelegenheid om samen met u de nieuwste 2023 modellen te bewonderen in Dordrecht. Hier staat een groot aantal caravans opgesteld in een sfeervolle ambiance. Het zal in de huidige omstandigheden nog enkele maanden duren voordat wij en onze collega’s u een redelijk aanbod caravans van het model jaar 2023 op show hebben staan. En omdat Hobby en Fendt niet vertegenwoordigd zullen zijn op de Caravan en Kampeerbeurs in Utrecht, is dit een unieke gelegenheid om een keuze te maken. Gezien de levertijden is het verstandig om daar niet te lang mee te wachten.

U kunt hiervoor een afspraak met ons maken op een vrijdag in de periode tot en met december 2022. Indien u niet op een vrijdag kunt, gaan we met u kijken mat de mogelijkheden zijn op andere dagen.
Wij kunnen u van tevoren een overzicht verstrekken van de modellen die er tentoongesteld staan, zodat u zeker weet dat het model dat u wenst te zien, ook aanwezig is.

Bent u geïnteresseerd om de 2023 modellen van Hobby en Fendt te komen bewonderen in Dordrecht? Neem dan contact met ons op via: info@holidaysport.nl of telefonisch 0573-253795 keuzemenu 4 (verkoop)