Op zondag 2 april van 11:00 tot 16:00 uur is het weer zover: onze jaarlijkse voorjaarsshow staat op het programma en onze deuren staan wagenwijd open! Tijdens deze dag kun je jezelf onderdompelen in alles wat te maken heeft met kamperen en outdoor activiteiten. Je kunt de nieuwste caravan modellen van Hobby, Fendt en Dethleffs bewonderen en de nieuwste collecties outdoor kleding en wandelschoenen bekijken in onze Outdoor winkel.- Naast de vele wandelschoenen, voortenten en kampeeraccessoires, zijn er ook verschillende leveranciers op onze voorjaarsshow om er een gezellige dag van te maken. Het is de perfecte gelegenheid om jezelf te laten inspireren voor de komende vakantie en te zien wat er allemaal nieuw is op het gebied van kamperen en outdoor activiteiten. Tijdens de voorjaarsshow kun je niet alleen genieten van alle nieuwe producten en collecties, maar ook van een hapje en drankje van de lekkerste lokale foodtrucks.

Naast al deze voordelen profiteer je ook nog eens van aanbiedingen en kortingen op ons assortiment. Kortom, onze voorjaarsshow is de ideale plek om te genieten van een dag vol kampeer- en outdoor plezier. Wij verwelkomen je graag op onze voorjaarsshow in Lochem en helpen je met alle plezier verder!

Met medewerking van: Cadac (buiten koken) Travelvision (IP TV) Campooz (luifels) Doréma (voortenten) Crespo (camping stoelen) Tradekar (nieuwe serie koelboxen) Ride-On (voorkomen van lekrijden) Dometic ON (wandelschoenen) Oosterbrookzuivel de Snackhut en Janets KEETering.