Deeltenten

 

Aanbod nieuwe caravans

 

Home » Deeltenten

Magnum – Uitzonderlijk reisvriendelijk tourtent

De Magnum is met het ultralichte CarbonX-glasvezelframe de bijzonder reisvriendelijke deelvoortent. De tent is uitzonderlijk snel op te zetten en past op vrijwel alle caravans. De Magnum is gemaakt van het unieke onderhoudsvriendelijke IsaTex-materiaal en is aan beide zijkanten voorzien van insectenhorren, die ook in warmere oorden zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. De Magnum past ook op kleinere caravans, is makkelijk in het gebruik en kan worden aangevuld met een zonluifel. Daarnaast biedt een aanbouw mogelijkheden voor extra leefruimte.

Magnum Coal – Bijzonder reisvriendelijke deeltent

De Magnum Coal is een bijzonder reisvriendelijke deeltent die u snel opzet als u onderweg bent. Met een Magnum Coal beschikt u over een ruime reistent met een diepte van 2,5 meter. Het ademende Isacryl-materiaal zorgt voor een goed binnenklimaat. De front- en zijdelen zijn neerrolbaar/uitneembaar en samen met twee zijkanten met insectenhorren krijgt u een scala aan ventilatiemogelijkheden. Als u binnen en buiten meer ruimte wilt, kan de Magnum Coal worden uitgebreid met onder andere een Eclipse voorzonluifel en Cosy Corner, terwijl u met een uitbouw extra slaap- en opbergruimte krijgt.

Minor –  De deeltent voor twee

Als u gaat voor makkelijk, handig en comfortabel, dan is de Minor iets voor u. De Minor wordt geleverd met CarbonX-glasvezelframe, een lichtgewicht frame dat u snel en makkelijk in elkaar zet. Het panoramaraam in het uitneembare frontpaneel zorgt voor licht en een ruim uitzicht. De beide zijkanten hebben een toegangsdeur. Eén zijkant is voorzien van insecten hor welke kan worden afgesloten door de folieafdekking dicht te ritsen. Het materiaal van ademend Isacryl bevorderd een aangenaam binnenklimaat. Zoals bij alle deeltenten van Isabella is de aansluiting op de caravan optimaal.

Explorer Large – Snel en makkelijk voor onderweg

De deel-voortenten Explorer Large en Explorer XLarge hebben een eenvoudige frame constructie en zijn gemaakt van licht polyester materiaal zodat de tent snel opgezet kan worden en een minimum aan gewicht hebben. Dit betekent niet dat er bezuinigd is op handige en functionele details die het verblijf in de tent en het gebruik ervan aangenaam maken. Alle wanden hebben ook een afdichting aan de binnenkant van de ramen, zodat de voor-tent volledig kan worden afgesloten als u de tent alleen laat of als u meer privacy wilt.

Explorer X-Large – Handig model voor de actieve kampeerder   

De X-Large is ontwikkeld voor kampeerders die waarde hechten aan snel opzetten en een laag transportgewicht. Alle wanden hebben een afdichting aan de binnenkant van de ramen waarmee zon en inkijk kunnen worden tegengehouden, en die in warmere oorden voor een prettig binnenklimaat zorgt.  De Explorer XLarge kan ook worden gebruikt voor sommige campers door hem op de luifel of rail te monteren.          

Marlin – Praktische touring-tent

De Marlin is als onderhoudsvriendelijke deeltent van gecoat polyester, licht in gewicht en ideaal als touring-tent.
Alle delen zijn uitneembaar. De zijwand heeft een groot handig ventilatieraam dat de Marlin tot een fraaie en aangename woonkamer maken. Hij is makkelijk op te zetten en wordt geleverd met het lichte IXL-glasvezelframe.
De deeltent sluit nauw aan tegen de zijkant van de caravan met vastgenaaide sluitkussens en de meegeleverde aansluitset.