Zonluifels

Home » Zonluifels

Eclipse – Eén zonneluifel, twee toepassingen

De Eclipse is niet alleen geschikt als voorzonluifel voor op reis, direct aan de caravan. De Eclipse zorgt voor een schaduwrijk terras en een verdubbeling van het overdekte oppervlak. Het CarbonX-frame en TectumPro-opzetsysteem zorgen voor een laag gewicht, snelle plaatsing en een grote mate van flexibiliteit. Voor extra bescherming tegen de wind is als optie een zijkant verkrijgbaar. Deze kan zowel aan de linker- als rechterzijde van de voorzonluifel worden aangebracht, maar kan niet worden gebruikt als de Eclipse rechtstreeks op de caravan wordt gemonteerd.

Tectum pro is een revolutionaire nieuw koppelingssysteem dat het verbinden van de tentstokken vereenvoudigt (met één simpele klik).

De F-link wordt aan de dakstang van de voortent bevestigt.

Shadow – Schaduw waar en wanneer u maar wilt

De Shadow is de Multi-purpose zonneluifel voor op reis, die u overal in een handomdraai kunt opzetten. Naast montage aan de caravan kan de Shadow ook worden gebruikt als zijluifel voor de voortent. In combinatie met als optie verkrijgbare zijkanten en Net Front zorgt u voor extra wind- en zonbescherming onder uw Shadow. De bijzonder krachtige en stevige punten op de stangen en oogjes in het dak zorgen voor een optimale afspanning en maximale stevigheid.

Voor meer wind- en zonnebescherming kan een frontdeel van gaasdoek worden aangebracht (accessoire). Het gaasdoek heeft aan de buitenzijde een zonreflecterend oppervlak, terwijl u van binnenuit vrij naar buiten kunt kijken.

Voor extra bescherming kan een linker of rechter zijdeel van gaasdoek gekocht worden (accessoire). Het zijdeel is met bevestigingsmateriaal uitgerust.

Transit – Zonneluifel of lichte reistent

Het modulesysteem Transit, verkrijgbaar in twee formaten, wordt gekenmerkt door een extreem snelle plaatsing en een grote mate van flexibiliteit. De basis wordt gevormd door een lichte en makkelijke zonneluifel, die u naar wens kunt voorzien van zijkanten en een front waarmee u de Transit als reis tent kunt gebruiken. Zelfs als u onderweg kort ergens wilt staan, kan opzetten de moeite waard zijn dankzij het TectumPro opzetsysteem met lichtgewicht CarbonX -stangen. De Transit is daarmee het beste alternatief voor een zonnescherm en heeft bovendien een kleine pet luifel en een knik in het dak, zodat hij net zo goed bestand is tegen regen als een traditionele voortent.

Sun Shine – Regel zon en wind eenvoudig

Maximale stevigheid en minimaal gewicht zijn samengebracht in de zonneluifel Sun Shine. Een kanaal met ritssluiting bij de voorste stangen zorgt ervoor dat de zonneluifel stevig stat en niet in de wind “fladdert”. De Sunshine wordt geleverd met zijkanten rechts en links. Door de kanalen voor de dakstangen en het CarbonX frame met IsaFix koppelingen verlopen het opzetten en het neerhalen snel en efficiënt.