Werkplaats

Caravan onderhoud, reparatie, herstel en keuring.

Home » Aanhangwagen keuring

BOVAG aanhangwagen keuring bij Holiday Sport

De BOVAG keuring voor aanhangwagens is bij Holiday Sport een combinatie keuring. Naast de “APK” wordt onderhoud aan alle wezenlijke onderdelen van uw aanhangwagen uitgevoerd.

Marcel Schepers

Marcel Schepers

Technische Dienst

service@holidaysport.nl

0573-253795 keuze 1

Keuring vóór aanschaf

U heeft de ideale aanhangwagen gevonden die uitermate geschikt is voor u? Voorkom dat u een kat in de zak koopt en laat de trailer “voor” keuren zodat u weet wat de staat van de trailer is. Dit kan vóór aankoop van de nieuwe aanhanger. Dit voorkomt verrassingen na aanschaf van de aanhanger. Verrassingen die extra kosten met zich mee kunnen brengen. Want dat de aanhanger technisch in orde moet zijn, is voor uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van groot belang.

Keuring bij Holiday Sport

De keuring wordt uitgevoerd door onze speciaal daarvoor opgeleide keurmeesters. Zij keuren uw aanhangwagen, boottrailer of paardentrailer zodat u zonder problemen en vooral veilig de weg op kunt. Daarnaast wordt deze BOVAG keuring ook erkend voor de jaarlijkse VCA-keuringen voor bedrijven.

De kosten van een keuring/onderhoudsbeurt gemiddeld tussen de €150,- en €300,-. Dit kan natuurlijk hoger of lager uitvallen afhankelijk van de staat van uw trailer.

Voordelen van de aanhangwagen keuring bij ons:

  • BOVAG garantie op onderhoud en occasions
  • Alle onderdelen voor uw aanhangwagen zijn op voorraad

Voor scherpe prijzen bel: 0573-253795