Ons team

Timothy de Nies
Timothy de Nies
Communicatie
T: 0573-253795 keuze 4
E: info@holidaysport.nl

Innovaties 2018 modellen

Innovaties 2018 modellen

De caravanproducenten van Fendt, Hobby en Dethleffs hebben ons weer verrast met een grote verscheidenheid aan innovaties en highlights. We nemen de grootste noviteiten even met u door.

Innovaties Fendt 2018

Dit jaar zijn de  Fendt Tendenza en de Fendt Brillant helemaal opnieuw ontworpen, maar daar blijft het niet bij. Voor het nieuwe seizoen biedt Fendt bij alle modellen een grote verscheidenheid aan innovaties. De nieuw vormgegeven achterzijde is de opvallendste verandering en kenmerkend voor het exterieur van de 2018 modellen. De nieuwe stevige rangeergrepen en de subtiel ontworpen, maar opvallend in chroom en carbon geplaatste achterlichten passen perfect in de nieuw gevormde achterzijde. Andere veranderingen aan het exterieur zijn de nieuwe, hogere serviceluiken, de watertankdop met vasthoud band en de verlengde uitdraaisteun. 

Fendt 2018 achterkant   Fendt serviceluik 2018

Waar het exterieur van alle Fendt modellen nagenoeg gelijk is aan elkaar, staat het interieur van de modellen voor eigen, individuele woonwerelden. Met verschillende combinaties van bekleding, hout, decoratieve elementen en designlijnen, wordt voldaan aan de wensen van modern en praktisch, maar toch klassiek, stijlvol en elegant. De 2018 modellen van Fendt zijn voorzien van verhoogde bedden, een nieuwe instapmat, een bestekbak met softtouch oppervlak, nieuwe koelkastfronten en een nieuw gedecoreerde achterwand van de midden wasruimte.

Klik hier voor meer informatie over de Fendt 2018 modellen.

 

Innovaties Hobby 2018

Voor het modeljaar 2018 komt Hobby weer met verbeteringen en innovaties. Zo is het interieur en het exterieur van de Hobby On Tour zelfs compleet opnieuw ontworpen. Daarnaast heeft de "deLuxe" serie een geheel vernieuwd en warm interieur gekregen. Op de Premium en de Landhaus na krijgen alle modellen een vernieuwd design aan de buitenkant. De vernieuwde buitenkant is voorzien van nieuwe stickers op de zijwand en een geïntegreerd raam. Daarnaast zijn alle modellen uitgerust met hoogwaardig openslaande ramen. De Hobby De Luxe Edition, de Hobby Excellent en de Hobby Prestige krijgen zelfs een extra facelift. Deze modellen beschikken in het nieuwe seizoen over een elegante chroomafdekking aan de achterbumper.

Hobby 2018 exterieur

Ook binnenin de caravan zien we innovaties van Hobby. Zo is de koelkast in alle modellen afgewerkt met de 'Fashion Grey' afdekking, zijn alle wandtoiletruimtes (behalve de Landhaus) uitgevoerd in het wit (zoals de Premium) en zijn de queensbedden voorzien van een gasdrukveer. Niet alleen de queensbedden zijn vernieuwd, ook de éénpersoonsbedden krijgen een upgrade. Alle bekledingsranden van deze bedden worden 100 mm hoog. Hierdoor kunt u nog comfortabeler zitten en liggen. 

Klik hier voor meer informatie over de Hobby 2018 modellen.

 

Innovaties Dethleffs 2018

Twee populaire indelingen zijn ook dit jaar weer in een heel bijzonder jasje gestoken. De 450 FR en de 460 EL zijn als Avantgarde uitvoering nog completer dan normaal. Zo zijn deze Avantgarde modellen voorzien van een witte gladde buitenbeplating, disselafdekking, aluminium velgen, deur met raam, alternatieve deurgrepen (chroom), 1500 kg as, reservewiel, voorraam, koelkastdeur in hoogglans zwart, speciale 'Pepe' bekleding en elektrische vloerverwarming. Daarnaast beschikt de 460 EL Avantgarde ook over een bedombouw. Beide caravans hebben de actieprijs van € 21.990. Daarnaast mag de nieuwe "CoCo" niet onvermeld blijven, een caravan van nog 700 kg die nu al de harten van vele klanten heeft veroverd bij het zien van het prototype. Terwijl de CoCo pas in april 2018 wordt geproduceerd, is hij nu al uitgeroepen tot "Caravan van het jaar 2018". 

Klik hier voor meer informatie over de Dethleffs 2018 modellen.

Dethleffs Avantgarde 2018

 

Geschreven door:
Timothy de Nies
Timothy de Nies
Communicatie
T: 0573-253795 keuze 4
E: info@holidaysport.nl

Reageren

Velden met een * zijn verplicht

Terug naar het overzicht