Ons team

Berry Holtslag
Berry Holtslag
Caravan Verkoop
T: 0573-253795 keuze 4
E: b.holtslag@holidaysport.nl

Mover met actieve waterpasfunctie


Nieuw en uniek! De nieuwe Enduro EM505FL, de eerste en enige mover met een actieve waterpasfunctie.

U kunt de caravan op zijn plek rangeren én waterpas zetten. En dat alles binnen 2 minuten! Dat kan met het nieuwe rangeersysteem van de Enduro EM505FL.

Op de huidige afstandsbediening van het Enduro rangeersysteem EM505 kan al afgelezen worden of de caravan waterpas staat. De nieuwe versie, die in mei op de markt komt, met “finding level” knop gaat nog een stapje verder. Zodra de caravan bijna op z’n plaats staat, maar nog niet waterpas, kan met behulp van de “finding level” functie de caravan snel waterpas gezet worden.

Druk de “finding level” knop 3 seconden in en rangeer de caravan vervolgens met het wiel dat het laagste staat (af te lezen op de afstandsbediening) op een keg. Zodra de as van de caravan waterpas is, stopt het rangeersysteem automatisch.

Mocht de caravan ook uitgerust zijn met het Enduro AutoSteady systeem, dan zal de caravan ook in de lengterichting waterpas en tegelijk stabiel gezet worden.

 

 

Geinteresseerd? Neem contact op met Ditta of Manon van de receptie of een van de monteurs 0570-253795 / keuzemenu 1 of mail naar info@holidaysport.nl

 

 

Geschreven door:
Berry Holtslag
Berry Holtslag
Caravan Verkoop
T: 0573-253795 keuze 4
E: b.holtslag@holidaysport.nl

Reageren

Velden met een * zijn verplicht

Terug naar het overzicht