Ons team

Liesbeth Dijkshoorn
Liesbeth Dijkshoorn
Wandelwinkel
T: 0573-253795 keuze 3
E: wandelwinkel@holidaysport.nl

Sockwell Ascend compressie wandelsok.


De Sockwell Ascend wandelsokken voor dames en heren zijn interessante sokken vanwege hun toegevoegde compressie t.o.v. reguliere wandelsokken. Zo voorkomen ze vermoeide voeten en benen, blaren, zweetvoeten, etc.

De sokken zijn naadloos en vervaardigd van materialen als Merino- en Alpacawol. Deze combinatie zorgt ervoor dat de sok zeer goede vocht- en temperatuur regulerende eigenschappen heeft.


Wat de sok ook bijzonder maakt is de milde compressie van 15-20 mmHg. Dankzij de compressie in de sokken wordt de bloedcirculatie en de zuurstoftoevoer naar de beenspieren geoptimaliseerd. Vochtophoping in voeten en onderbenen wordt voorkomen tijdens het wandelen maar ook merkt u het verschil al bij lang zitten of staan. Dit voorkomt het gevoel van zware en vermoeide benen. Tevens zorgt een goede bloedsomloop dat de aderen in een betere conditie blijven. Spataderen bijvoorbeeld ontstaan door het niet goed functioneren van de vaatklepjes en verzwakte vaatwanden.
 

Ook is het zo dat een optimale bloedsomloop ervoor zorgt dat het hart minder zijn best hoeft te doen om het bloed rond te pompen. Ook bloed vanuit voeten en benen wordt opwaarts gestimuleerd door de graduele compressie. Hierdoor voelt u zich langer energiek.
Tevens gaan de sokken blaren tegen, heeft u een kleinere kans op zwellingen en ervaart u optimaal spierherstel na een stevige wandeling. Ze zijn naadloos en antibacterieel. Dit voorkomt irritaties en zorgt voor een regulering van natuurlijke geurtjes (zweet). De sokken zijn zo zacht als kasjmier (dikte van 19.5 micron), maar hebben een onderscheidende prijs (€ 27,40) in de compressie wandelsokken. De wol is van fijn materiaal en dat betekent dat de wol niet kriebelt omdat de huid de wol vezel niet kan voelen.
 

Wij bij Holiday Sport hebben de compressie wandelsokken uitgeprobeerd en zijn er positief door verrast. Dit is de reden dat we ze aan ons assortiment toegevoegd hebben.

Materialen:

41% Merino wol (Dit materiaal werkt niet bacterie voedend).
14% Alpaca (Dit materiaal maakt de sok extra duurzaam  in gebruik).
41% Stretch Nylon (Zorgt voor de stretch in de sok).
4% Spandex (Het materiaal dat ervoor zorgt dat de sok extra stevig en antibacterieel is).

 

Wij adviseren u graag en nodigen uit om ons te bezoeken in Lochem.

Liesbeth

Geschreven door:
Liesbeth Dijkshoorn
Liesbeth Dijkshoorn
Wandelwinkel
T: 0573-253795 keuze 3
E: wandelwinkel@holidaysport.nl

Reageren

Velden met een * zijn verplicht

Terug naar het overzicht