Brochures

Bekijk de nieuwste brochures & prijslijsten

 

Aanbod nieuwe caravans

 

Home » Brochures

 

 

 

Dethleffs Caravans 2024

Hartelijk welkom …bij Dethleffs. Hoe fijn is het om onderweg te zijn – lekker op vakantie. Nieuwe plekken te ontdekken, nieuwe vrienden te maken en tijd door te brengen met het gezin. Kortom: genieten van alles, met, bij en om de caravan. Met een Dethleffs caravan kunt u dit op een speciale manier ervaren. Ontdek hoe fijn het is om met een Dethleffs caravan onderweg te zijn. Gaat u mee?

 

 

Fendt Caravans 2024

Een Fendt caravan herken je direct. Ook in de 2021 modellen zijn vernieuwingen en veranderingen doorgevoerd waardoor de Fendt caravans nog beter aan uw wensen voldoen. Dynamische lijnen, die geïnspireerd zijn op klassieke vormen. Er is niet alleen aandacht besteed aan het fraaie uiterlijk, maar ook aan praktisch gebruik. Dit maakt elke Fendt tot een combinatie van praktische functionaliteit en tijdloos design.

 

 

Hobby Caravans 2024

Het begon met het baanbrekende idee om mobiel reizen makkelijker, comfortabeler en ontspannen te maken. Daarmee werd meer dan 50 jaar geleden door Hobby de basis gelegd voor moderne caravans. Deze filosofie is nog steeds hetzelfde en terug te zien in de 2021 modellen van Hobby. Ook dit jaar overtuigen de caravans van Hobby weer door het grote aantal standaard accessoires, de perfecte ruimte-indeling, kwaliteit en functionaliteit.