Types

Twitter

Profiteer nu van onze BOVAG Onderhoudsbeurt actie! Plan uw BOVAG Onderhoudsbeurt in december, januari of februari e… twitter.com/i/web/status/1…

Prestige

Hobby Prestige - 2019 modellenHobby caravan brochureHobby caravan specificatiesHobby caravan prijslijst

De geavanceerde caravan.

Uw droom kan waarheid worden. In de Hobby Prestige genieten ook grotere gezinnen van de vrijheid en de luxe, zoals een thuis moet zijn. In basis is hij een stijlvolle klassieker, met heel veel bijzondere charmes. U wordt omringd door schitterende details. Twaalf verschillende indelingen zijn er voor het uitkiezen. Sommige met een aparte kinderhoek. Geen wens blijft onbeantwoord.

Hobby Prestige

De Hobby Prestige is stijlvol, edel, gezellig en groot. Wie kijkt naar de Hobby Prestige ziet meteen de vernieuwde achterkant van de caravan. Deze is voorzien van nieuwe gevormde zijlijsten, nieuwe achterlichten, nieuwe rangeergrepen, nieuwe achterlichtbumper en een achter diffuser.

De achterkant is niet het enige dat vernieuwd is bij de Hobby Prestige. Zo is deze serie ook voorzien van een nieuwe meubelkleur en nieuwe verduistering en hor in de keuken. Optioneel is ook een fornuis-ovencombinatie beschikbaar.

Klik op enkele onderstaande indelingen om ze in 360 graden te bekijken.

Hobby 495 UL PrestigeHobby 540 FU Prestige
Hobby 560 LU PrestigeHobby 560 WFU Prestige
Hobby 560 WLU PrestigeHobby 620 CL Prestige
Hobby 650 KFU PrestigeHobby 650 UMFe Prestige
Hobby 660 WFC PrestigeHobby 720 KWFU Prestige
Hobby 720 UKFe PrestigeHobby 720 WLC Prestige

Offerte aanvragen