Submenu

Ons team

Toon Janssen
Toon Janssen
Kampeerwinkel
T: 0573-253795 keuze 2
E: kampeerwinkel@holidaysport.nl
René Timmermans
René Timmermans
Wandelwinkel
T: 0573-253795 keuze 3
E: wandelwinkel@holidaysport.nl
Liesbeth Dijkshoorn
Liesbeth Dijkshoorn
Wandelwinkel
T: 0573-253795 keuze 3
E: wandelwinkel@holidaysport.nl

Kampeertenten

Geniet van de vrijheid van kamperen! 

Een mooie collectie kampeertenten vindt u bij Holiday Sport. Voor ieder gezin, hoe groot of klein dan ook, hebben we een geschikte tent.

Familietenten

Bij ons staan gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom hebben we bewust gekozen voor Eureka. Zij delen met ons die visie en zijn één van de marktleiders op hun productgebied.

Alle Familietenten zijn eenvoudig in de webshop te bestellen

Bijzettenten

Voor elke kampeerliefhebber hebben we de juiste bijzettent. Zoekt u er een voor de kids naast de caravan? Of wilt u een snel opzetbare tent voor logees? Bij Holiday Sport vindt een ruim assortiment, in alle vormen en maten. We hebben lichtgewicht polyester tenten, zeer goed ventilerende katoenen tenten, en technisch-katoenen tenten. Bij technisch katoen wordt er een mengsel van polyester en katoen gebruikt zodat eigenschappen en voordelen van beide materialen perfect gecombineerd worden. De meeste bijzettenten zijn handige koepeltenten: deze staan binnen 10 minuten, zijn eenvoudig af te breken en hebben niet veel haringen nodig om stevig te staan.

Alle bijzettenten zijn eenvoudig in de webshop te bestellen.

Trekkerstenten

Naast een zeer uitgebreide collectie familietenten hebben we ook flink wat lichtgewicht trekkerstenten in ons assortiment. Gaat u met een rugzak of fiets op pad, dan is het belangrijk dat een tent lichtgewicht, sneldrogend, compact en duurzaam is. Trekkerstenten zijn er in verschillende uitvoeringen.Tunneltenten zijn ideaal in vrijwel alle omstandigheden. Ze zijn snel opzetbaar, de verhouding gewicht / ruimte is optimaal, en daarnaast hebben deze tenten vaak extra veel leefruimte in de luifel. Koepeltenten zijn zeer eenvoudig opzetbare tenten, bieden veel stabiliteit en blijven met weinig haringen al prima staan. Tenslotte zijn er nog geodetische tenten. Een belangrijk kenmerk van een geodetische tent is dat de stokken elkaar meerdere malen kruisen. Vuistregel hierbij is: hoe vaker de stokken elkaar kruisen, des te steviger word de tent. Deze tenten zijn volledig zelfdragend (weinig haringen nodig), zijn ideaal voor kamperen in de winter (bestand tegen veel sneeuwval) en vaak is ook de binnentent enkel op te zetten (bij hoge temperaturen).

Alle trekkerstenten zijn eenvoudig in de webshop te bestellen.

Windschermen en tarpen

Windschermen maken het buiten zitten een stuk comfortabeler. Uit de wind en in de zon kan het zeer aangenaam zijn. U kunt ze gebruiken op de camping, tijdens een dagje naar het strand of natuurlijk gewoon in de achtertuin. Al onze modellen zijn eenvoudig op te zetten, staan als een huis en zijn toch nog relatief compact mee te nemen.

Ook heeft Holiday Sport diverse tarpen in het assortiment. Een tarp is eigenlijk niets anders dan een luifel voor op een tent. Het gebruik van een luifel heeft veel handige voordelen. Allereerst wordt de leefruimte aanzienlijk uitgebreid. Bij een grote tent geeft dit ruimte om bijvoorbeeld heerlijk in de schaduw te kunnen zitten. Bij de kleine trekkerstenten kunt u er met slecht weer onder koken. Daarnaast zijn deze luifels ook prima los te gebruiken. Met twee telescoopstokken en wat scheerlijnen maakt u er zo een handige party tent van!

Alle windschermen en tarpen zijn eenvoudig in de webshop te bestellen.