Twitter

Profiteer nu van onze BOVAG Onderhoudsbeurt actie! Plan uw BOVAG Onderhoudsbeurt in december, januari of februari e… twitter.com/i/web/status/1…

Koopzondag 28 januari 2018


Een gezellige en sfeervolle zondag voor liefhebbers van het buitenleven. Deze dag nodigt uit om plannen te maken voor vakanties, wandelingen en om ideeën op te doen. Wij zijn zondag 28 januari van 11:00 tot 17:00 uur extra geopend en willen feestelijk met u het nieuwe kampeerseizoen inluiden. Bekijk alle 2018 modellen caravans in de showroom, neem deze dag een kijkje achter de schermen in de werkplaats, loop mee met één van de wandelclinics van Anja Sturris of kom profiteren van heel veel acties en aanbiedingen in de shop. Tussendoor kunt u genieten van een heerlijke versnapering van 't Wafelhuisje uit Vorden!

Zaterdag 27 januari

Gratis clinics Buiten Actief door Anja Sturris:

 

- 10.30 - 12.00 uur Clinic Nordic Sport Walk. 7 km. (meer informatie)

- 14.30 – 16.00 uur Clinic Sportief wandelen. 7 km. (meer informatie)

www.buitenactief.nl
06-51350899

Zondag 28 januari

Gratis clinics Buiten Actief door Anja Sturris:

10.30 - 12.00 uur Clinic Nordic Sport Walk. 7 km. (meer informatie)

13.00 - 14.30 uur Clinic opfris cursus Nordic Walking. 7 km. (meer informatie)

15.00 - 16.00 uur Clinic Voetentraining. (meer informatie)

www.buitenactief.nl
06-51350899

Zondag 28 januari

Lezing: Travellers door Eduard Camping:

14.30 uur lezing “wandelen in Schotland” (meer informatie)

www.travellers.nl      info@travellers.nl
T. 0573-256607

 

Clinics: Buiten Actief door Anja Sturris

Buiten Actief is een kleine gezellige buitensportschool die verschillende buitensportactiviteiten organiseert in de prachtige omgeving van de Lochemse Berg, de Paaschberg en ’t Grote Veld in Lochem. Wekelijkse trainingen, cursussen, clinics, kennismakingslessen en privélessen in Sportief Wandelen, Nordic Walking, Bootcamp (= Outdoor Fitness),

XCO Walking & Running en Hardlopen voor beginners en gevorderden!
Sport- en bewegingslessen voor iedereen: met of zonder lichamelijke beperking en voor alle leeftijden. Buiten Actief is een initiatief van sportinstructeur Anja Sturris.
www.buitenactief.nl
 

Clinic Nordic Sport Walk.

Een combinatie van vele technieken, om eens kennis te maken met de mogelijkheden van de lessen die u kunt volgen. Een sportieve wandel les, waarin de poles, loopscholing, kracht- en lenigheid training, yoga en ademhalings-oefeningen gecombineerd worden.

 

Clinic Sportief wandelen.

Sportief Wandelen is duidelijk anders dan een stukje wandelen. Het is voor iedereen die aan fitheid wil werken de ideale activiteit. De trainingen duren ongeveer 1 uur en zijn zeer gevarieerd. Een les bestaat uit een warming up aan t begin en een cooling down aan t einde van de les. In de kern training na de loopscholing en lenigheidsoefeningen een duur- en of intervaltraining met of zonder klimmetjes en afdalingen. Als Begeleider Sportief Wandelen geeft Anja tijdens de trainingen technische aanwijzingen over looptechniek en lichaamshouding. Dit is even wennen want de wandelsport kent niet zoveel trainers of begeleiders. Door een verantwoorde opbouw is de kans op blessures gering. Doordat Sportief wandelen zeer laagdrempelig is, wandelen een makkelijke natuurlijke beweging, is het voor iedereen zeer geschikt.

 

Opfris Clinic Nordic Walking.

Nordic Walking is een inspannende ontspanning! Er wordt gebruikt gemaakt van dynamische stokken. Nordic Walking stimuleert en mobiliseert, door de diagonaaltechniek, de schouderspieren, nekspieren, rugspieren en buikspieren. Hierdoor ontstaat een weldadige effect op nek, schouder, boven- en onderrug. Zo worden het bovenlichaam en de armen op een soepele en gezonde manier gebruikt, waardoor er een hoger energieverbruik ontstaat dan bij gewoon wandelen, sportief wandelen of joggen. Bij Nordic Walking worden vrijwel alle spieren (90%) van het lichaam getraind: het is een “total body workout”. De stokken bieden goede steun en stabiliteit, waardoor er tot 30% minder belasting ontstaat op spieren en gewrichten in enkels, knieën, heup en rug dan bijvoorbeeld bij joggen en hardlopen. Het lichaam verbruikt tot 46% meer energie dan bij joggen of sportief wandelen. Met Nordic Walking activiteiten kun je makkelijk beginnen. Het is ook eenvoudig vol te houden, ongeacht de leeftijd, geslacht of bewegingservaring. 

 

Clinic Voetentraining.

Overal trainen, waar en wanneer je wilt. Deze voetentraining is voor iedereen geschikt. Je krijgt voorbeelden van Anja wat je allemaal kunt doen om je voetspieren en banden te trainen. Voorkom dat uw voeten zwak worden met eenvoudige aanwijzingen. Een aanrader! 

 

Lezing: Travellers door Eduard Camping.

Sinds 1992 organiseert Travellers wandelvakanties in Europa. Ze bieden individuele wandelreizen en groepsreizen. De wandelarrangementen zijn kleinschalig, waarbij natuurbeleving en rust belangrijk zijn. De meeste arrangementen bedenken en verkennen ze zelf. Daardoor kunnen ze op bijna al je vragen direct een antwoord geven. Een wandelvakantie met Travellers is ontspannen wandelen in de wetenschap dat alles goed geregeld is!

www.travellers.nl

’t Wafelhuisje: Henriëtte van Ee.

't Wafelhuisje is een knusse mobiele wafelbakkerij, gespecialiseerd in het serveren van verse Luikse wafels (de stevige wafel met parelsuiker, het klassieke recept). De wafels worden in de wafelkraam op locatie vers voor u gebakken en dat proeft u.
www.wafelhuisje.nl
 

Schaatsen slijpen: Bolster Wintersport door Elise Tenhagen.

Bolster biedt u heel veel voor een perfecte wintersport vakantie. Zij hebben alles in huis voor ski – snowboard, schaatsen, ski/dak koffers, dak dragers en sneeuwkettingen. Op maat gemaakte ski schoenen. Ter plekke wordt uw schaats geslepen. Lever uw ski’s, snowboard in voor onderhoud.
www.bolsterwintersport.nl

Kookkunst: Marre Bouwhuis

Heerlijk biologisch eten, vegetarisch en suikervrij.

Verantwoorde taarten met liefde gemaakt en met prachtige natuurlijke versieringen. Maaltijden vol groenten, in bijzondere combinaties. Frisse salades en heerlijke soepen. Goedgevulde groentetaarten en verwarmende ovengerechten. Verschillende kleine hapjes en zelfgemaakte sauzen en dips. Zalige toetjes, om je vingers bij af te likken.
www.kookkunst.nu

 

 

 

 

 

Terug naar het overzicht