Twitter

Nu in de aanbieding: Mestic tafel barbecue met gratis houtskool, brandgel en lange lucifers voor € 79,95! Kom langs… twitter.com/i/web/status/1…

Dordrecht Open


Beleef het mee van 1 t/m 9 september aan de Pieter Zeemanweg 170 in Dordrecht. Indien u Berry, Bert of Marcel wilt ontmoeten in Dordrecht, kunt u van te voren een tijdstip met ons afspreken in Lochem (0573-253795). U bent van harte welkom van 11 tot 17 uur. Entree en parkeren zijn gratis.

 

Beleef het complete caravanprogramma van Hobby en Fendt. Een betere plek om uw keuze te maken dan Dordrecht Open is er niet.

PRIMEURS

U ziet als eerste de primeurs. Iedere noviteit wordt getoond. Bijna alle mogelijke indelingen en modellen staan blinkend gepoetst op uw kritische blik te wachten. Een beter overzicht en een betere indruk van de totaalprogramma’s krijgt u nergens zo goed als tijdens Dordrecht Open. Vele duizenden bezoekers beamen dat elk jaar weer.

BELEEF HET MEE

Kamperen is een feest, Dordrecht Open is dat ook. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u, op uw gemak, want entree en parkeren zijn gratis, rondstruinen tussen al het moois dat Dordrecht Open u te bieden heeft.

Bekijk voor meer informatie de website.

Terug naar het overzicht