Twitter

Profiteer nu van onze BOVAG Onderhoudsbeurt actie! Plan uw BOVAG Onderhoudsbeurt in december, januari of februari e… twitter.com/i/web/status/1…

Introductie dagen 2018 modellen 20 t/m 22 Okt


In het kader van de “Oktober Kampeermaand” houden wij van vrijdag 20 t/m zondag 22 oktober weer de landelijke introductiedagen van Hobby en Fendt caravans 2018. Wij zullen ook de zondag open zijn van 11:00 tot 17:00. Ook staan er al diverse Dethleffs modellen 2018 in Lochem.

Het weekend na de Caravanbeurs in Utrecht organiseren we weer de jaarlijkse introductie beurs van Hobby en Fendt.

Voor diegenen die Dordrecht Open en de beurs in Utrecht hebben gemist, is er de mogelijkheid om de eerste modellen 2018 te bewonderen.

En wie had enkele jaren geleden kunnen bedenken dat de markt weer zo aan zou trekken dat in oktober 2017 de fabrieken van Fendt en Hobby al uitverkocht zouden zijn met hun 2018 modellen. Ik denk niemand uit onze branche en toch is het een feit. Een luxe positie, echter gelijk het nadeel dat er nu al "neeverkopen" plaatsvinden. We hebben gelukkig evenals vorig jaar flink ingekocht zodat we nog goed vooruit kunnen. Toch is het verstandig om niet te lang te wachten met het plaatsen van een bestelling als u voornemens bent een model 2018 aan te schaffen.

De volgende 2018 modellen zijn inmiddels binnen:

Van Fendt:

445 TFB Saphir, 465 SFB Opal, 495 SFR Tendenza, 515 SG Saphir, 515 SG Opal en de 515 SG Tendenza. Misschien dat we net op de valreep de 465 TG Saphir nog binnen krijgen.

 

Van Hobby: 

400 SFe De Luxe, 460 LU De Luxe, 440 SF De Luxe Edition, 460 DL On Tour, 460 UFe De Luxe Edition en de 540 UL Excellent

 

Van Dethleffs: 

415 QL C’Go, 495 FR C’Go en de 495 QSK C’Go.


Daarnaast beschikken wij nog over diverse 2017 modellen van Hobby, Dethleffs en Fendt, die voor een aantrekkelijk prijs worden aangeboden.

Fendt 2018

De Fendt van 2018 is te herkennen aan een nieuw design aan de achterzijde van de caravan. Een nieuwe dynamische bumper, gedeeltelijk met carbon-optiek en 2 punts rangeergrepen passen perfect in de nieuw gevormde achterzijde. Het nieuwe exterieur is is typisch Fendt, tijdloos en modern tegelijk. De volledig herziene Tendenza zal de caravanners in Europa, die opzoek zijn naar een caravan met een trend-georiënteerde interieur, versteld doen staan. Waarbij geen consessies gedaan zijn aan het maximale Fendt comfort. Hij is voorzien van de Truma Combi verwarming en het hout-decor Chesterfield-Oak met twee bekledingsvarianten. Ook alle andere series van Fendt hebben in 2018 een nieuwe stoffering combinaties gekregen.

 

Hobby 2018

Hobby heeft voor 2018 het exterieur van haar instapcaravan, de On Tour, aangepast aan de overige series. Daarnaast ie gekozen voor een nieuw meubeldecor en stoffering. Het is en jonge moderne serie geworden en nog steeds slechts 220 cm breed. Daarnaast heeft de serie "de Luxe" een complete metamorfose ondergaan. Deze gezinsvriendelijke topseller heeft een compleet nieuw interieur gekregen met een warme uitstraling. Hobby zal velen weer verrassen met de nieuwe 2018 modellen.

 

 

 

 

 

 

Dethleffs 2018

Dethleffs heeft in 2018 de Beduin serie laten vervallen en in de overige series aanpassing gedaan in het interieur. Dethleffs steelt  natuurlijk de show met de "Coco". Deze ultra lichtgewicht caravan is uitgeroepen tot „Caravan van het jaar 2018“ De jury heeft zijn beslissing gebaseerd op het feit dat Dethleffs met de Coco erin geslaagd is een innovatief totaalconcept te creëren die gewichtsreducering en multifunctionaliteit gecombineerd heeft met een uitstekend, uitzonderlijk ontwerp. Natuurlijk heeft de grote media interesse en de aantrekkelijke presentatie op de Caravan Salon in Düsseldorf, evenals in Utrecht, bijgedragen tot deze eervolle titel. In de showrooms zullen we geduld moeten hebben,  de productie van Coco staat gepland vanaf voorjaar 2018. In zeer korte tijd is de verbazingwekkende lichtgewicht van slechts 638 kg erin geslaagd de aandacht en zeer vele positieve reacties van Nederlandse lezers en experts naar zich toe te trekken. Ultralicht, multifunctioneel en mooi van vorm: Dat is Coco, de Caravan van de volgende generatie Dethleffs. Bij de ontwikkeling van de Coco stonden drie be- langrijke componenten centraal: het gewicht, functionaliteit en meervoudig gebruik en design. Het ultralichte gewicht is een combinatie van de meest effectie- ve oplossingen waarbij maximaal gebruik is gemaakt van een speciale bouwwijze. Een revolutionair ontwerp met effectieve oplossingen, gebaseerd op een optimale interactie van afzonderlijke componenten. Van chassis tot opbouw, compleet ontworpen voor de Coco. Het uitzonderlijke bionische ontwerp is ge- baseerd op het principe van constante spanning, waardoor een unieke symbiose en unieke mix van lichtgewicht en stijfheid ontstaat. De naam Coco is afgeleid van de Engelse term `cocooning` en `comely‘ wat staat voor lekker vertrouwd, eigen maken, sierlijk, mooi, modern en aantrekkelijk en vertegenwoordigt het gevoel van ruimte die deze caravan het beste omschrijft: “kom thuis!”

Terug naar het overzicht