Ons team

Bert Zevenbergen
Bert Zevenbergen
Caravan Verkoop
T: 0573-253795 keuze 1
E: schade@holidaysport.nl
Berry Holtslag
Berry Holtslag
Caravan Verkoop
T: 0573-253795 keuze 4
E: b.holtslag@holidaysport.nl

Kampeer & Caravanbeurs 10 t/m 14 oktober


Kom van 10 t/m 14 oktober naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Je kunt er lekker snuffelen tussen de nieuwste modellen caravans, vouwwagens, accessoires en (voor-)tenten. Bert is namens Holiday Sport aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Ben jij een kampeerliefhebber? Dan is de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ) de plek voor jou. Je kan je er oriënteren en laten inspireren over de eerstvolgende kampeerbestemming. Hoe ga je deze reis maken? Heb je wel eens nagedacht over een camper? Ben je toe aan een nieuwe vouwwagen? Of kies je voor avontuurlijk en ga je met de tent op reis? Na je bezoek aan het event zit je weer vol met nieuwe en leuke vakantieplannen. Je kan je ook laten informeren over de nieuwste trends op kampeergebied. Wat zijn de laatste kampeergadgets? Welke innovatieve snufjes kan je niet missen? Je komt het allemaal tegen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

 

Bert is namens Holiday Sport aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. U kunt met hem een afspraak maken via info@holidaysport.nl.

 

Bekijk voor meer informatie de website van de Kampeer & Caravanbeurs.

Terug naar het overzicht