Twitter

Nu in de aanbieding: Mestic tafel barbecue met gratis houtskool, brandgel en lange lucifers voor € 79,95! Kom langs… twitter.com/i/web/status/1…

Nieuwe collecties Mepal in de winkel


Bekijk de nieuwe collecties Mepal in de winkel.

Rosti Mepal produceert al ruim 60 jaar duurzame kunststof consumentenproducten. Iedereen kent de uitgebreide lijn kampeerserviezen, keukenartikelen en bewaardozen.

We hebben gekozen voor drie stijlvolle series: Terra Orange, Retro Blue en Basic White. Al deze kleuren zijn gemakkelijk te combineren met andere merken en kleuren servies in de winkel.

Terra Orange

 

Retro Blue

 

Basic White

De kleur wit is uitstekend te combineren met andere kleuren, zoals hieboven afgebeeld.

 

Rosti Mepal, vanzelfsprekend bijzonder

Voor veel mensen in Nederland staat de naam Mepal synoniem voor kunststof consumentenproducten. Een vergelijkbare positie heeft het van oorsprong Deense merk Rosti, eveneens opgericht in het midden van de vorige eeuw. In 1993 werden de twee merken Mepal en Rosti samengebracht in één onderneming: Rosti Mepal.

Rosti Mepal heeft altijd een eigen ontwerpafdeling gehad, die in de loop der jaren veel expertise heeft opgebouwd. De mix van Scandinavisch en Nederlands design spreekt bij een breed publiek tot de verbeelding, maar het gaat er vooral om dat de consument een tevreden gebruiker is. Het mooiste bewijs dat Rosti Mepal daarin slaagt, is dat veel ontwerpen al decennialang deel uit maken van de collectie.

Natuurlijk moeten producten perfect (blijven) aansluiten bij een moderne lifestyle. Daarom volgt Rosti Mepal alle internationale trends op de voet. Dit zorgt voor een collectie met actuele kleuren en decors, waarbij de kwaliteit en de functie van een product nooit uit het oog worden verloren. Niet voor niets is het motto van Rosti Mepal: quality, design, function!

Een groot deel van de productie vindt plaats in Nederland en alle producten voldoen aan de hoogste eisen die worden gesteld aan materiaal, kwaliteit, veiligheid en uitvoering. Coördinatie van productie, ontwerp, fabricage en distributie gebeurt vanuit het Gelderse Lochem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar het overzicht