Twitter

Profiteer nu van onze BOVAG Onderhoudsbeurt actie! Plan uw BOVAG Onderhoudsbeurt in december, januari of februari e… twitter.com/i/web/status/1…

Wandelwinkel sponsort Openluchtspel Lochem


Holiday Sport en het Openluchtspel hebben de eerste stappen gezet om de komende 5 jaar samen te gaan werken. Aanleiding was de behoefte aan een caravan voor het nieuwe openluchtspel “Het Groene Goud”.

 

Holiday Sport en het Openluchtspel hebben de eerste stappen gezet om de komende 5 jaar samen te gaan werken. Aanleiding was de behoefte aan een caravan voor het nieuwe openluchtspel  “Het Groene Goud”. Deze caravan is nodig omdat ‘de jongens’ in het stuk naar de Zwarte Cross willen. Hieraan is een kleur/ontwerpwedstrijd gekoppeld voor jong en oud. Het mooiste ontwerp komt  op de caravan die in het openluchtspel gebruikt gaat worden. Dat belooft een spannend en humoristisch schouwspel te worden.

De kleurplaat is hier te downloaden en ook op de website van het openluchtspel. Tot en met 12 mei (op de braderie Keidagen of via info@openluchtspellochem) is het mogelijk de kleurplaat in te leveren.
Dat Holiday Sport meer te bieden heeft dan alleen maar caravans is al snel duidelijk als je het mooie pand betreed. Een snoepwinkel voor de ware outdoorliefhebber.

Op de foto de heer Berry Holtslag (Holiday Sport)en de heer Jan Arendsen (penningmeester van spelersgroep de Zandkuil Openluchtspel) in de wandelwinkel van Holiday Sport in Lochem.

Terug naar het overzicht