Twitter

Nu in de aanbieding: Mestic tafel barbecue met gratis houtskool, brandgel en lange lucifers voor € 79,95! Kom langs… twitter.com/i/web/status/1…

Werkzaamheden Vordenseweg

Tot en met medio december 2018 worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de Vordenseweg.

Holiday Sport is gewoon bereikbaar, alleen klanten vanuit Vorden worden omgeleid.

Dverkeersbegeleiders rondom de vordenseweg staan u graag te woord en helpen u zo snel mogelijk op uw bestemming te komen.

 

Wat gebeurt er?

Zo wordt onder andere het wegdek vernieuwd, een extra drempel en wegversmalling gerealiseerd. En er wordt een verhoogd kruisingsvlak verwijderd. Tevens worden er twee chicanes aangebracht: ter hoogte van de Gageldijk en bij gemeentegrens (Wildenborchseweg). Verder wordt er bermbeton aangebracht en het straatwerk wordt op de nieuwe asfaltlaag aangesloten. De weg is volledig afgesloten in week 47, 48 en 49.

 

Wanneer gebeurt het?

Tijdens de werkzaamheden is de Vordenseweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Aanliggende percelen zijn dan met enige hinder bereikbaar.

De weg wordt volledig afgesloten:

-      tijdens het asfalteren, van maandag 19 november t/m vrijdag 23 november 2018

-      tijdens het aanbrengen van bermbeton, van maandag 3 december t/m vrijdag 7 december 2018

Om het werk vlot te laten verlopen is het belangrijk dat er geen auto's in het werkvak geparkeerd zijn tijdens de werkzaamheden.

Verder wordt de weg volledig opgebroken ter plaatse van de twee chicanes; tijdens het aanbrengen van de chicanes zijn de opgebroken weggedeelten afgesloten

 

Wanneer gebeurt het?

De werkzaamheden starten in week 44-2018; vanaf maandag 29 oktober 2018 worden de chicanes aangebracht. Vanaf week 46-2018 wordt het overige stuk van de Vordenseweg aangepakt.

Naar verwachting zal het werk medio december 2018 gereed zijn.

 

Uw veiligheid

Werken aan de weg brengt helaas ongemak met zich mee. Dostal doet er alles aan om de overlast tot een

minimum te beperken. Uiteraard wordt aan uw veiligheid gedacht met waarschuwingen en afzettingen. Neemt u deze in acht, het is voor uw eigen veiligheid.

Let op! In week 47-2018, na de freeswerkzaamheden, voor aanvang van de asfalteringswerkzaam-heden wordt

de rijbaan voorzien van een kleeflaag. Betreed de rijbaan niet in verband met schade aan schoeisel, kleding en/of voertuig.

 

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Dostal Wegenbouw uit Vorden (www.dostal.nl).

Terug naar het overzicht