Tenten verhuur

Home » Verhuur tenten

De “FoZZil tentwagen”, een nieuwe trend in vrije tijd

Holiday Sport introduceert een geheel nieuwe mogelijkheid van “effe weg”.

Stel je voor, vrijdagmiddag, het weerbericht voor het komende weekeinde en zelfs voor de komende week ziet er stralend uit. Je neemt spontaan het besluit om daar gebruik van te maken! Je regelt het met je werk en je kiest een mooi natuurgebied uit.

Voor je naar die bestemming gaat, haal je eerst in Lochem snel een volledig uitgeruste FoZZil tentwagen op en plaatst die achter je auto om een hele week te genieten van de vrijheid, in de vrije natuur en met meer dan het gebruikelijk comfort van een kampeervakantie. Tevens kunt u in onze wandelwinkel nog adviezen krijgen over kleding, wandelschoenen of de laatste trends. Ook voor wandelgidsen of kaarten kunt u hier terecht. Zo vrij kun je zijn!

Natasja Sieverink

Natasja Sieverink

Kampeer-/wandelwinkel

Mail Natasja
Tel: 0573-253795 keuze 2

Huur onze “FoZZil” tentwagen en ga glamperen

Huur een nostalgische tipi tent en ga lekker onbezorgd genieten van het buitenleven. Wij verhuren een complete uitrusting in een bagagewagen om glamorous te kamperen. Van alle gemakken voorzien en voor slechts €250* per week.

Wij rekenen geen schoonmaak kosten, wij verwachten dat we het geleverde schoon retour krijgen. De waarborgsom bedraagt €500,-.

De voordelen voor op een rijtje

Comfortabel. Met het keukenpakket kun je een lekkere maaltijd bereiden, en het servies maakt de keuken compleet. Het pakket bevat ook een houtkachel zodat je ook in het voor en najaar in de natuur kunt kamperen. Kijk hiervoor meer informatie over de houtkachel.

Sfeervol. Je krijgt van ons kwaliteitsspullen mee. Je vrije tijd is kostbaar en daarom kiezen wij voor een stijlvolle uitstraling. Het pakket bestaat uit de beste artikelen uit onze winkel, met klassieke kampeerspullen, design en ambachtelijke vintage producten. Kamperen met stijl waar jij wilt.

Ontspannen. Slapen is belangrijk voor een geslaagde kampeertrip. We gaan voor een comfortabel geïsoleerd self-inflatable mat. Neem jouw dekbed of slaapzak mee om te genieten van je rust. Ook krijg je een hangmat van ons mee. Daarmee maak je met weinig inspanning een relaxplek in de schaduw, genieten maar. Onafhankelijk, je kunt gaan en staan, daar waar jij wilt… Om je veldkamer af te maken leveren wij een kleed om het grondzeil mee te bedekken.

Duurzaam. We delen onze kampeer uitrusting met jou en maken daar waar het kan gebruik van natuurlijke producten. Samen dragen we bij aan een beter milieu.

Economisch. Je schaft geen complete kampeeruitrusting aan, maar investeert het geld in een fijne vakantie.

Huur de basis kampeeruitrusting, neem zelf je zwemkleding, spelletjes, frisbee of gitaar mee. Pluk een bosje bloemen en zet ze in een leeg jampotje op de tafel. Klik hier om te kijken waar de FoZZil tentwagen mee uitgerust is.

*De huurprijs is € 250,- per week en er dient een waarborgsom te worden voldaan op het moment van ophalen, klik hier voor de huurvoorwaarden.