Roadcar

Grenzeloos vrij.

Home » Roadcar

Roadcar Campers – grenzeloos vrij

Waar de technische knowhow van het traditionele merk Pössl voldoet aan de bewezen kwaliteitsnormen van Dethleffs, ontstaat een camper die gewoon klaar is voor alle reisideeën: comfortabel cruisen door Europa in een compacte camper. Geniet van maximale flexibiliteit tijdens uw stedentrips in de wendbare Roadcar. Beleef korte vakanties vol spontaniteit en vrijheid in een compacte camper.

 

Carmen

Carmen

Caravan Verkoop

Deze modellen zijn nu beschikbaar!

Prijs vanaf: € 43.999,-

Prijs vanaf: € 45.628,-

Prijs vanaf: € 47.228,-

Prijs vanaf: € 48.299,-

Roadcar RC 540

Compacte afmetingen en voldoende (parkeer)ruimte. Hij is net zo comfortabel om te rijden als een auto, maar dan veel beter uitgerust. Omdat de badkamer, keuken en woonkamer er altijd zijn.

 

.

.

Roadcar RC 600

Het middenwegmodel is alles behalve middenklasse: groot werkblad in de keuken, comfortabele zithoek en grote kasten voor alle keukengerei. Het tweepersoonsbed biedt bovendien nog meer ruimte – voor extra grote dromen!

 

.

.

Roadcar RC 601

Compact voor onderweg – groot genoeg voor het hele gezin. Met zijn vier comfortabele slaapplaatsen inclusief stapelbed biedt de R 601 veel ruimte voor familierondjes.

 

.

.

Roadcar RC 640

Echt een grote klasse: de 640 laat onze compacte campers zich enorm onderscheiden. We hebben hem ook twee extra grote eenpersoonsbedden in de lengte gegeven.

 

.

.

.

.

.

.