Kamperen

 

Aanbod nieuwe caravans

 

Home » Kamperen

Kamperen met de tent

Lekker wakker worden van de vogels, het zonlicht dat de tent binnen schijnt en een ontbijt in de natuur. Zo vrij kun je zijn! Bij Holiday Sport kunt u op het gebied van kamperen uw hart ophalen! In de kampeerwinkel kunt u van alles vinden op het gebied van kamperen:

  • Caravanonderdelen
  • Kampeeraccessoires
  • Voortenten
  • Luifels
  • Bijzettenten

Wij hebben in de showroom voortenten van Isabella, Ventura, Doréma en Unico staan. Daarnaast kunnen wij veel merken leveren.

Natasja

Natasja

Kampeer-/wandelwinkel

Voortenten en luifels

Gaat u kamperen met de caravan? Dan kan een voortent of luifel natuurlijk niet ontbreken. Bij Holiday Sport kunt u terecht voor veel merken voortenten en luifels. Daarnaast hebben wij ook deeltenten en aanbouwen in onze collectie. Onze enthousiaste medewerkers zullen graag samen met u onderzoeken welke tent, luifel of aanbouw het beste aan al uw wensen voldoet. Begin het kamperen bij Holiday Sport en laat u adviseren in onze showroom.

Bijzettenten

Ook hebben wij een ruim assortiment bijzettenten, in alle vormen en maten. We hebben lichtgewicht polyester tenten, zeer goed ventilerende katoenen tenten en technisch-katoenen tenten. De meeste bijzettenten zijn handige koepeltenten: deze staan binnen 10 minuten, zijn eenvoudig af te breken en hebben niet veel haringen nodig om stevig te staan.