Kamperen

Home » Kamperen

Kamperen met de tent

Lekker wakker worden van de vogels, het zonlicht dat de tent binnen schijnt en een ontbijt in de natuur. Zo vrij kun je zijn! Bij Holiday Sport kunt u op het gebied van kamperen uw hart ophalen! In de kampeerwinkel kunt u van alles vinden op het gebied van kamperen:

  • Caravanonderdelen
  • Kampeeraccessoires
  • Voortenten
  • Luifels
  • Bijzettenten

Wij hebben in de showroom voortenten van Isabella, Ventura, Doréma en Unico staan. Daarnaast kunnen wij veel merken leveren.

Toon Janssen

Toon Janssen

Kampeerwinkel

kampeerwinkel
@holidaysport.nl

Tel: 0573-253795 keuze 2

Voortenten en luifels

Gaat u kamperen met de caravan? Dan kan een voortent of luifel natuurlijk niet ontbreken. Bij Holiday Sport kunt u terecht voor veel merken voortenten en luifels. Daarnaast hebben wij ook deeltenten en aanbouwen in onze collectie. Onze enthousiaste medewerkers zullen graag samen met u onderzoeken welke tent, luifel of aanbouw het beste aan al uw wensen voldoet. Begin het kamperen bij Holiday Sport en laat u adviseren in onze showroom. Klik hieronder op een logo voor meer informatie over voortenten, deeltenten, luifels en aanbouwen.

Familietenten

Of je nu een passie hebt voor kamperen in het wild of op een camping, je bent altijd heerlijk buiten in de frisse lucht. Bij al onze kampeertenten staan gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom hebben wij voor de familietenten bewust gekozen voor onderstaande merken. Zo kunt u met het hele gezin optimaal genieten van uw kampeervakantie.

Bijzettenten

Ook hebben wij een ruim assortiment bijzettenten, in alle vormen en maten. We hebben lichtgewicht polyester tenten, zeer goed ventilerende katoenen tenten en technisch-katoenen tenten. De meeste bijzettenten zijn handige koepeltenten: deze staan binnen 10 minuten, zijn eenvoudig af te breken en hebben niet veel haringen nodig om stevig te staan.

Trekkerstenten

Gaat u met een rugzak of fiets op pad, dan is het belangrijk dat een tent lichtgewicht, sneldrogend, compact en duurzaam is. Trekkerstenten zijn er in verschillende uitvoeringen. Tunneltenten, koepeltenten en geodetische tenten.

Windschermen en tarpen

Windschermen maken het buiten zitten een stuk comfortabeler. Uit de wind en in de zon kan het zeer aangenaam zijn. U kunt ze gebruiken op de camping, tijdens een dagje naar het strand of natuurlijk gewoon in de achtertuin. Al onze windschermen zijn eenvoudig op te zetten, staan als een huis en zijn toch nog relatief compact mee te nemen.

Daarnaast heeft Holiday Sport diverse tarpen in het assortiment. Een tarp is eigenlijk niets anders dan een luifel voor op een tent. Hierdoor wordt de leefruimte aanzienlijk uitgebreid. Bij een grote tent geeft dit ruimte om bijvoorbeeld heerlijk in de schaduw te kunnen zitten. Bij de kleine kampeertenten kunt u er met slecht weer onder koken.