Partners

Caravans Kamperen Wandelen

Partners

Onze partners in de mobiele recreatiebranche

Holiday Sport heeft een nauwe samenwerking met een aantal professionele toeleveranciers die actief zijn in de mobiele recreatiebranche. Doel hiervan is de dienstverlening voor u als consument verder uit te breiden en te verbeteren.

Tevens staan wij in het register van erkende leerbedrijven van Ecabo.

Bovag

De BOVAG is een brancheorganisatie die dient als platform, nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum. BOVAG lobbyt, organiseert kwaliteitszorg en adviseert onze afdelingen hierin.

FOCWA

FOCWA, de Nederlandse vereniging van ondernemers in het carrosseriebedrijf is een actieve ondernemersorganisatie. Zij verzorgt de belangenbehartiging ten behoeve van de aangesloten leden op tal van terreinen: economische en sociaal-economische aangelegenheden, techniek en innovatie, scholing en opleiding, kwaliteits- milieu- en arbozorg, individuele bedrijfsadvisering en -begeleiding, communicatie en public relations.

De Dethleffs Club

De Dethleffs Club Benelux (DCB) is een vereniging van enthousiaste eigenaren van een Dethleffs caravan of camper. Gedurende het voorjaar, de zomer en het najaar worden verschillende kampeerweekenden georganiseerd. Ook biedt de DCB de gelegenheid om elkaar te treffen bij bijzondere recreatie-activiteiten in Nederland.

De Fendt Club

De Fendt Club is een vereniging voor de grootste fans van Fendt caravans. Karakteristiek voor de club is het sterke groepsgevoel. Samen op reis, gezelligheid op de campings, boeiende excursies, bourgondisch eten, geanimeerde gesprekken en elkaar op weg helpen zijn voor hen vanzelfsprekend.

Achmea

Achmea vertegenwoordigt een aantal grote schademaatschapijen. Zij hebben in Nederland een aantal schadeherstelbedrijven geselecteerd die schade’s voor hen mogen repareren. Onze organisatie is één van deze bedrijven.

Unive

Unive heeft een Caravan Service Concept ontwikkeld waarbij een aantal zorgvuldig geselecteerde herstelbedrijven voor haar de dienstverlening verzorgen. We mogen dit voor hen uitvoeren.

Leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Leerlingen kunnen hun praktijkgedeelte van hun MBO-opleiding bij ons doorlopen, dit ten gunste van beroepspraktijkvorming.

De Hobby Caravan Club

De Hobby Caravan Club (H.C.C.) is een niet al te grote landelijke club van Hobby caravanbezitters. Het doel van de H.C.C. is het bevorderen van het gebruik van de caravan.  Hiervoor organiseren zij per jaar 3 a 4 kampeerweekenden (vrijdag t/m maandag) in Nederland en één buitenlandse reis. Om toerbeurt en op vrijwillige basis zijn twee echtparen de organisatoren van deze reis.