Webshop

 

Aanbod nieuwe caravans

 

Home » Webshop

Voorwaarden van onze webshop

Verzendkosten

De verzend- & administratiekosten bedragen € 6,95. Bij aankopen vanaf € 50,- vervallen de verzenkosten met uitzondering van geselecteerde producten. Uiteraard staat dit bij het product vermeld. 

Betaalwijze

Betalen kunt u via iDeal (Alleen mogelijk in Nederland), PayPal, Creditcard, MasterCard en Visa.
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL is te gebruiken met ABN AMRO, ING, SNS en Rabobank
Hoe werkt iDEAL? U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en uw bestelling wordt verwerkt.

Vooruitbetalen

Wij kunnen uw bestelling ook telefonisch aannemen. U kunt dan het bedrag overmaken op Rabo rekeningnummer 33.66.32.800 onder vermelding van “Webshop bestelling!, waarna wij de artikelen opsturen. Wij houden uw bestelling 2 weken vast, wordt in die tijd het bedrag niet aan ons overgemaakt, dan is de bestelling automatisch verwijderd uit ons systeem.

Levertijd

Wanneer u online uw order voor 15:00 uur heeft geplaatst, het artikel in voorraad is en via iDeal heeft afgerekend dan heeft u uw bestelling binnen 2 werkdagen in huis! Uw bestelling wordt goed verpakt, verzekerd en aangetekend verstuurd via de POSTNL | Post pakketdienst.

Uitzonderingen POSTNL | Post:

Bestellingen geplaatst op zaterdag/zondag, worden op dinsdag geleverd. 
Bestellingen onder Rembours op vrijdag worden maandag geleverd.
LET OP! Rembourszendingen kunnen NIET naar een postbus worden verzonden!
Indien een besteld artikel niet direct uit voorraad leverbaar is, informeren wij u over de te verwachten levertermijn. In ieder geval is Holiday Sport verplicht het bestelde artikel te leveren binnen 30 dagen na de bestelling. Wordt deze termijn overschreden, dan kunt u de koop onmiddelijk ongedaan maken, tenzij Holiday Sport met u een andere afspraak over de levertijd heeft gemaakt.

Ophalen

U kunt de artikelen natuurlijk ook ophalen in de winkel. U kunt bij ons op de volgende wijze betalen: Contant, Pinpas, Visa creditcard en Mastercard.

Omruilen voor een ander product

Mocht u het aangekochte product willen ruilen, dan worden er opnieuw verzendkosten in rekening gebracht. U dient dan het te ruilen artikel compleet retour te sturen in de originele verpakking en voorzien van een kopie van de factuur. Het eventuele prijsverschil wordt met u verrekend.

Retourneren

De aankopen via onze webshop kunt u binnen 8 dagen na ontvangst retourneren. Het product dient compleet te zijn en voorzien te zijn van de factuur en de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking! U ontvangt het aankoopbedrag binnen 30 dagen terug. De verzendkosten voor het versturen van Holiday Sport naar de klant worden niet teruggestort. De verzendkosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de klant. Speciaal voor u bestelde artikelen kunnen uiteraard niet worden teruggezonden!

Uitzonderingen

Sommige artikelen zijn wel te bestellen via onze webshop, maar kunnen NIET geruild of teruggestuurd worden. Muskietennetten, EHBO sets, persoonlijke verzorgingsartikelen, anti-insectenmiddelen, tekentangen, waterfilters, waterdesinfectiemiddelen, reisthermometers, anti-blarensets, voedsel en alle bergsportmaterialen kunnen uit veiligheids- en/of hygiënische overwegingen NOOIT worden geruild.

Niet leverbaar

Mocht een artikel dat u besteld heeft niet meer leverbaar zijn bij de leverancier dan kunnen wij u een alternatief aanbieden of uw geld terugstorten op uw rekening.

Mancolevering

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het voorkomen dat een levering niet of niet volledig geleverd wordt. In zo’n geval kunt u dit binnen 7 dagen melden. Wij zullen de levering daarna op onze kosten opnieuw verzorgen. Indien een product beschadigd is dient u dat retour te sturen naar Holiday Sport. De kosten voor het retour sturen worden door Holiday Sport tot een maximum van € 6,95 vergoed.

Prijzen

De prijzen op de website zijn de op dat moment geldende prijzen. Eventuele prijsstijgingen en -dalingen tussen het moment van bestellen en het moment van uitleveren worden niet aan de klant doorberekend. Bij overduidelijke fouten in de prijzen van artikelen wordt de werkelijke prijs in rekening gebracht.