Caravans

Caravans kopen, inruilen en bemiddelen.

Home » Caravans

Caravans kopen, inruilen en bemiddelen.

Holiday Sport is dealer van de drie gerenommeerde topmerken Dethleffs, Hobby en Fendt. Deze caravans staan voor kwaliteit en jarenlang kampeer plezier. Begin uw vakantie met een goed advies van de gepassioneerde caravanners. Zij kunnen u adviseren bij het kopen, inruilen, huren of bemiddelen van een caravan.

.

Carmen

Carmen

Caravan Verkoop

Mail Carmen
Tel: 0573-253795 keuze 4

.
Dethleffs caravans

Wie een Dethleffs koopt, ontvangt een volledig ontwikkelde caravan van een zeer goede kwaliteit. De fabriek in Isny im Algäu is één van de modernste in Europa, met gekwalificeerde medewerkers en een doorlopende kwaliteitscontrole, welke verder gaat dan de oorspronkelijke productie. Immers Dethleffs wil nadat u bent over gegaan tot het kopen van uw Dethleffs caravan, eerste klas kwaliteit bieden. De series van Dethleffs bestaan uit de:

Fendt caravans

Een Fendt is een rijke mix van doordachte functionaliteit, tijdloos design en een hoog uitrustingsniveau. Er is niet alleen aandacht besteed aan het fraaie uiterlijk, maar ook aan praktisch gebruik. Daarom hoeft u na het kopen van een Fendt caravan nog maar met één ding bezig te zijn: ontspannen genieten. De series die Fendt heeft zijn de:

Hobby caravans

Al meer dan 40 jaar biedt Hobby met zijn caravans de mooiste weken van het jaar. Sinds enkele jaren is Hobby wereldwijd marktleider in de caravanbouw. Achter dit aantal verkochte caravans staat de overtuigende kwaliteit als belangrijkste verkoopargument. Steeds opnieuw weten de ingenieurs van Hobby met hun innovatieve detailoplossingen maatstaven voor de gehele markt te stellen. De series die Hobby heeft bestaan uit de:

Occasions

Naast de nieuwe caravan modellen in de showroom vindt u bij Holiday Sport ook een constante voorraad gebruikte modellen. Deze occasions zijn van uitstekende kwaliteit en worden met garantie en zorg afgeleverd. 

Bemiddeling bij het verkopen van uw caravan

Holiday Sport kan voor u bemiddelen bij de verkoop van uw caravan of kampeerauto. Dit neemt de ongemakken weg die de particuliere verkoop van een caravan of kampeerauto met zich mee brengt. Kijk hier voor alle voordelen die onze bemiddeling voor u heeft.

Holiday Sport gaat voor:
Een persoonlijke aanpak en service

-
-
-
-
-
-
-
-
Klanten beoordelen ons met 9,2 op klantenvertellen uit 455 beoordelingen