Werkplaats

Caravan onderhoud, reparatie, herstel en keuring.

Caravan onderhoud, reparatie, herstel en keuring

Wilt u veilig op vakantie met uw caravan? Bij ons kunt u terecht voor de BOVAG Onderhoudsbeurt. Zo weet u zeker dat uw caravan veilig en betrouwbaar is. Naast het onderhoud aan uw caravan kunt u bij ons terecht voor de inbouw van accessoires. Ook  zijn wij sinds kort begonnen met de Design Studio, om u te adviseren bij het restylen van uw caravan. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het schadeherstel van uw caravan. Wij zijn een BOVAG en FOCWA gecertificeerd bedrijf en beschikken over een schade-certificering van diverse verzekeringsmaatschappijen. Wij verzorgen de totale schade afwikkeling als een van hun vertrouwensreparateurs.

Onze werkplaats diensten

Onderhoud en reparatie

Schadeherstel

Aankoopkeuring Caravan / Camper

Winterklaar maken

Aflevering

Design studio

Onderhoud & Reparatie aan uw caravan

De BOVAG Onderhoudsbeurt is een begrip in de kampeerbranche. Wie zijn camper, caravan of vouwwagen eens per jaar voor een onderhoudsbeurt bij ons brengt, weet zeker dat hij met een betrouwbaar en veilig kampeermiddel op vakantie gaat. Bij de BOVAG Onderhoudsbeurt wordt uw kampeermiddel door speciaal opgeleide keurmeesters nauwkeurig gecontroleerd aan de hand van een lijst met vaste punten. Klik hier voor meer informatie over reparatie en de BOVAG Onderhoudsbeurt.

FOCWA gecertificeerd schadeherstel aan uw caravan

Ook al is het maar een kleine beschadiging of een deukje, u wilt uw caravan natuurlijk graag in nieuw staat houden. Laat dit na uw vakantie of het zomerseizoen dan herstellen, eventueel in combinatie met een onderhoudsbeurt. Wij zorgen er voor dat uw voertuig in topconditie de stalling in gaat.

Caravan Aankoopkeuring

Heeft u interesse in een gebruikte caravan van een particulier?  Dan is het van groot belang er zeker van te zijn, dat de caravan  in technisch goede staat verkeert. Om dit te laten controleren kunnen wij een aankoopkeuring uitvoeren. Bij de aankoopkeuring worden vitale onderdelen van een caravan gekeurd, zoals: remmen, banden, schokbrekers, wielen, verlichting, gas en elektra. Ook vindt er een vochtmeting plaats.

Design Studio

Om u te adviseren bij het restylen van uw caravan is Holiday Sport in 2013 gestart met een Design Studio. Steeds vaker kregen wij de vraag om meedenken in het moderniseren en opfrissen van een caravan. Onder aanvoering van Sylvia en onze mannen van de techniek krijgt dit steeds meer gestalte. Op dit moment zijn er verschillende projecten opgestart. Kijk hier voor meer informatie over de Design Studio en onze projecten.

Caravan Aflevering

Uw nieuwe kampeermiddel wordt door speciaal opgeleide monteurs nauwkeurig gecontroleerd op het chassis, de opbouw, gas en verlichting. Ook wordt er voordat uw caravan afgeleverd wordt een algemene vochtmeting uitgevoerd.