Over ons

Sinds 1984: “Een tevreden klant is onze beste reclame!”

 

Aanbod nieuwe caravans

 

Home » Over ons

Sinds 1984: “Een tevreden klant is onze beste reclame!”

Sinds 5 mei 1984 is ons familiebedrijf gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en schadeherstel van tour caravans. Holiday Sport is dealer van drie topmerken: Hobby, Dethleffs en Fendt. Gerenommeerde merken die garant staan voor kwaliteit en jarenlang vakantieplezier. Ook is er een constante voorraad gebruikte caravans. Deze occasions zijn van een uitstekende kwaliteit worden met garantie en zorg afgeleverd.

In onze sfeervolle winkel treft u een groot assortiment wandel en reis producten aan, die elke wandelaar en reiziger zal verrassen. Naast wandelschoenen vindt u er aanverwante artikelen zoals een schitterende collectie vrijetijdskleding, rugzakken, slaapzakken, verrekijkers, navigatie en nog veel meer. In de kampeerwinkel vindt u de allerlaatste nieuwtjes op kampeergebied, kampeertenten, voortenten, meubelen en verder alles wat comfort kan bieden om goed uitgerust op vakantie te gaan. In de wandelwinkel staat een leestafel die u omringt met 4000 reisboeken zodat u de reis en vakantie goed kunt voorbereiden.
In onze werkplaats kunt u uw voertuig laten voorzien van allerhande accessoires en laten onderhouden door gediplomeerde monteurs met kennis en veel ervaring. Holiday Sport is een BOVAG- en FOCWA-gecertificeerd bedrijf en beschikt over een schadecertificering van diverse verzekeringsmaatschappijen. Wij verzorgen de totale schade afwikkeling als een van hun vertrouwensreparateurs.

Argumenten om te kiezen voor Holiday Sport:

  •  35 jaar kennis en ervaring met een passie voor kamperen en wandelen.
  •  Onze missie is om uw vakantie te laten slagen. Altijd een persoonlijk en eerlijk advies.
  • Wij vertegenwoordigen de top merken uit de kampeer en wandelbranche.
  • Gediplomeerde monteurs, bij wie uw voertuig in vertrouwde handen is.
  • Holiday Sport is Bovag, Focwa en Achmea gecertificeerd.
  • Onze naam is uw garantie, klanten beoordelen ons met een 9,1.
  • Verkozen tot caravanbedrijf van het jaar 2014/2015, door ANWB, BOVAG en consumenten.
  • Alles onder één dak, verkoop, bemiddeling, onderhoud, schadeherstel, kamperen, wandel en reisartikelen.