Caravanbedrijf van het jaar

 

Aanbod nieuwe caravans

 

Home » Caravanbedrijf van het jaar

Caravanbedrijf van het jaar

Vanaf 2006 t/m 2017 organiseerden ANWB, BOVAG en NCC de verkiezing “Caravan bedrijf van het jaar”. Holiday Sport werd in alle edities door consumenten genomineerd.

De lezers van de ANWB-KCK (Kampeer en Caravankampioen) stemden op het bedrijf dat volgens hen de titel “Caravanbedrijf van jaar” verdiende. Na deze kiesronde bleven er dan 10 genomineerden over, die werden bezocht en beoordeeld door een “mystery guest”. De titel ging naar het bedrijf dat op deze mystery guest de meeste indruk maakte en in de eindronde de beste presentatie tegenover de jury neerzette. De vakjury’s bestond uit vertegenwoordigers van de KCK, BOVAG en de NCC (Nederlandse Caravan Club). Uiteindelijk werd de winnaar het bedrijf dat gold als hét voorbeeld van een caravanbedrijf waarin de tevredenheid van de klanten centraal staat. 

We zijn er trots op dat we het enige bedrijf in Nederland zijn dat er alle edities bij mocht zijn:

2006/2007  Finalist

2008/2009  Genomineerd

2010/2011  Finalist

2012/2013  Finalist

2014/2015  Winnaar

2016/2017  Genomineerd

In 2014/2015 was het dus echt raak. Dat jaar dongen 250 Bovag-bedrijven uit het hele land mee naar de titel. Volgens de jury was het besluit unaniem en heeft het Lochemse bedrijf de uitverkiezing te danken aan de uiterst klantvriendelijke manier van werken en aan de vele nieuwe ideeën, waardoor het bedrijf klanten en andere bedrijven blijft verrassen.

Het belangrijkste voor ons is dat het, naast de reviews, een graadmeter is geworden voor onze dienstverlening. We willen u blijven verrassen, ook al lopen we soms te hard van stapel, we zijn er van overtuigd dat als je niet in beweging bent, je ook nergens tegenaan kunt lopen. Heel erg bedankt voor uw support, wij blijven gaan.

Team Holiday Sport