Financiering van je caravan

CaravanDreams Concept

Het CaravanDreams Concept is een nieuwe betaalvorm en spaarrekening, speciaal ontwikkeld voor de caravaneigenaar. Met dit concept kunnen alle caravanmerken en modellen worden gekocht en betaald. Zowel nieuwe als gebruikte caravans. Voor de beginnende en voor de wat meer ervaren caravanliefhebbers, met wat meer kilometers achter de rug. In feite voor alle caravaneigenaren die op een verantwoorde wijze met hun caravan willen omgaan.

Voor wie

De jaarlijkse prijsstijging in uw voordeel

De grootste kopersgroep wordt gevormd door mensen die er voor kiezen om hun spaargeld als reserve achter de hand te houden. De gehele of gedeeltelijke (ingeval er sprake is van een in te ruilen caravan) investering wordt dan gedaan op basis van het CaravanDreams Concept.

De tweede groep kopers wordt gevormd door mensen die niet jaren lang willen wachten met de aanschaf van de caravan. Zij hebben besloten om de huidige maandelijkse spaarcapaciteit aan te wenden om nu alvast, in plaats van later, de gewenste caravan aan te schaffen op basis van het CaravanDreams Concept. Het voordeel daarvan is dat men nu alvast kan genieten van de gewenste caravan, zonder dat dit offers vraagt van de spaarrekening of van de maandelijkse bestedingsruimte. Bovendien omzeilt men hierdoor tevens de jaarlijkse prijsstijgingen van caravans. Sterker nog: de jaarlijkse prijsstijgingen spelen nu in het voordeel van de koper.

Ook zien we in toenemende mate dat mensen afscheid nemen van hun zgn. “oude” en goedkope caravan. Daarmee wordt gelijktijdig afscheid genomen van het daarbij behorende grillige en onverwachte kostenpatroon. Zij stappen over naar een jongere caravan, met de hedendaagse voorzieningen, vaak veel veiliger en comfortabeler, voorzien van uitgebreide garanties, tegen vaste dus voorspelbare maandelijkse termijnen. Per saldo blijkt dan vaak dat de zojuist aangeschafte caravan per maand of jaar minder geld vraagt dan de oude, zogenaamde “goedkope” caravan.

Kopen & Betalen

Even logisch als eenvoudig

Het CaravanDreams Concept werkt in de praktijk even logisch als eenvoudig. U zoekt de caravan van uw voorkeur uit, bepaalt wat u er aan extra’s bij wenst aan te schaffen, laat direct even de premie uitrekenen voor uw verzekering, telt deze premie bij de aankoop op en…u weet wat u mag betalen bij aflevering. Deze betaling mag u in zijn geheel doen vanuit de rekening die zojuist voor u geopend is op basis van het CaravanDreams Concept. Wenst u de aankoop voor een deel uit eigen middelen te betalen? Dan bent u daar vrij in. De betaling vanuit de zojuist geopende rekening wordt dan minder. Zo simpel is dat.

Rijden & Sparen

Geef zelf aan wat uw verwachte periode van gebruik is

Hoelang u de caravan wenst te behouden, en hoe vaak u deze wenst te gebruiken? Wij weten het niet, maar u wel. Daarom mag u binnen dit concept zelf aangeven wat uw verwachte periode van gebruik is. Maar ook mag u zelf bepalen hoeveel u per maand wenst te betalen en te sparen. Uiteraard geldt er een minimum. Dit minimum is zodanig afgesteld dat na verloop van tijd weer voldoende geld beschikbaar is om een volgende aanschaf mogelijk te maken. Wilt u straks een jongere, of een hoger geprijsde caravan? Dan is extra geld opzij leggen binnen dit concept niet alleen een juiste, maar ook een hele lucratieve oplossing. Wij rekenen het u graag voor. Zie als voorbeeld onderstaande tabel.

 

Extra inleg Extra beschikbaar kapitaal na             
Per maand 36 maanden 48 maanden 60 maanden
€ 10,00 € 413,00 € 579,00 € 760,00
€ 15,00 € 620,00 € 868,00 € 1.140,00
€ 20,00 € 827,00 € 1.158,00 € 1.520,00

Eerder inruilen of uw caravan langer houden?

Het maakt ons niet uit. U moet doen wat u goed lijkt, en wat u het beste uitkomt. Boetes kent dit concept niet. Eerder inruilen dan gepland? Natuurlijk is dat mogelijk. Op uw maandelijks rekening­over­zicht kunt u aflezen hoeveel geld er voor vervanging beschikbaar is. Als dit voldoende is om een interessante deal te doen, moet u dat zeker niet laten. Wenst u langer door te blijven rijden dan gepland, dan kan dat net zo makkelijk. Uw maandelijkse betalingen gaan dan ook langer door, het beschikbare kapitaal groeit dan ook wat langer dan gepland.

Voordelen van het CaravanDreams Concept

N
U bepaalt zelf de verwachte periode van gebruik.
N
U bepaalt zelf of u uw eigen geld wilt inbrengen.
N
U bepaalt zelf uw maandbedrag.
N
U bepaalt zelf welk bedrag u straks voor vervanging beschikbaar wenst te hebben.
N
U bepaalt ook zelf of u de waarde van uw in te ruilen caravan in contanten wenst te ontvangen, of wenst in te brengen in dit concept. U verlaagt daarmee uw maandbedrag.
N
Uw caravan wordt op uw naam gezet en is direct uw volledige eigendom.
N
Extra accessoires opnemen in dit concept? Alles is mogelijk.
N
Rente is onderdeel van dit concept en standaard variabel. Wenst u deze rente vast te zetten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
N
Het maandbedrag is een vast bedrag per maand.
N
Boetes kent dit concept standaard niet.
N
U bepaalt zelf wanneer u weer wenst te vervangen. Inruilen wanneer het ú schikt dus.
N
Betalingsbescherming is standaard inbegrepen in dit concept.

Heeft u een vraag of interesse in de financiering van uw camper of caravan?

Neem gerust contact met ons op. of stuur ons een bericht.