Bezoek onze showroom in Lochem

In onze sfeervolle winkel treft u een groot assortiment wandel en reis producten aan, die elke wandelaar en reiziger zal verrassen. Naast wandelschoenen vindt u er aanverwante artikelen zoals een schitterende collectie vrijetijdskleding, rugzakken, slaapzakken, verrekijkers, navigatie en nog veel meer. In de kampeerwinkel vindt u de allerlaatste nieuwtjes op kampeergebied, kampeertenten, voortenten, meubelen en verder alles wat comfort kan bieden om goed uitgerust op vakantie te gaan. In de wandelwinkel staat een leestafel die u omringt met 4000 reisboeken zodat u de reis en vakantie goed kunt voorbereiden.

Dinsdag  08:30 – 17:00 uur
Woensdag 08:30 – 17:00 uur
Donderdag 08:30 – 17:00 uur
Vrijdag 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur

Aangenaam: maak kennis met ons team!

Ieder met zijn eigen vakkennis en persoonlijkheid, waarmee ze elkaar perfect aanvullen en waardoor ze u kunnen bijstaan bij al uw wensen.

@holidaysportnl

Zo vrij kun je zijn

Ontmoetingsplaats voor liefhebbers van kamperen en wandelen. Verkoop en onderhoud van caravans & ruim assortiment kampeer- en wandelartikelen. Dealer van Hobby, Fendt en Dethleffs. Volg ons op de verschillende social media platform om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen, nieuwste producten en leukste tips!