Klantenkaart

 

Aanbod nieuwe caravans

 

Home » Klantenkaart

Klantenkaart informatie

 

Als vaste klant profiteert u o.a. van de volgende voordelen:

 

1. U ontvangt 1 x per jaar ons digitale Holiday Sport magazine. Een magazine met achtergrondinformatie, aanbiedingen en de laatste nieuwtjes over caravannen, kamperen en wandelen.

2. Daarnaast ontvangt u onze maandelijkse nieuwsbrief, die we met veel enthousiasme samenstellen.

3. Als vaste klant bent u altijd als eerste op de hoogte en kunt u vaak profiteren van interessante aanbiedingen, extra kortingen en leuke verlotingen.

4. Holiday Sport organiseert speciaal voor haar vaste klanten extra koopavonden/koopzondagen etc. Als vaste klant informeren wij u hierover.

5. Al uw aankopen worden geregistreerd. Dit heeft grote voordelen: denk bijvoorbeeld eens aan de mogelijkheid tot het uitdraaien van een kopie bon voor de verzekering of als garantiebewijs. Ook als u niet meer weet welke maat broek of welk merk wandelsokken u de vorige keer heeft gekocht, kunnen wij het voor u nakijken.

6. U spaart (automatisch) 3% op basis van de gedane aankopen in de kampeer- en wandelwinkel. Een spaarjaar loopt van 22 oktober tot en met 21 oktober het jaar erna. Over deze periode totaliseren wij jaarlijks uw aankopen bij Holiday Sport. Heeft u in deze periode voor minimaal € 150,- besteed, dan ontvangt u een waardecheque van 3% over uw totale bestedingen. Deze waardecheque ontvangt u eind oktober en is geldig tot en met 31 december dat jaar. Zo heeft u alle tijd om uw spaartegoed te besteden. Daarna is deze waardecheque niet meer geldig. Indien u in een jaar niet het minimale bedrag heeft besteed, komt het spaarsaldo voor dat jaar te vervallen. Uw nieuwe aankopen worden weer vanaf 22 oktober geregistreerd.

7. Aankopen van caravans en werkzaamheden/aankopen verricht in de werkplaats zijn uitgesloten van dit spaarsysteem.

8. Vaste klanten profiteren van 30 dagen omruiltijd in plaats van 8 dagen. Zie onze “Algemene Voorwaarden” met betrekking tot de voorwaarden.

9. Als vaste klant heeft u de mogelijkheid om nieuwe schoenen een week thuis te testen.

Op al onze transacties zijn onze algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.
Deze vindt u hier.