Twitter

Bij een heerlijke vakantie met uw caravan denkt u niet meteen aan schade. Mocht u dit overkomen, wij helpen en ontz… twitter.com/i/web/status/9…

Blog

 1. Sockwell Ascend compressie wandelsok.

  De Sockwell Ascend wandelsokken voor dames en heren zijn interessante sokken vanwege hun toegevoegde compressie t.o.v. reguliere wandelsokken. Zo voorkomen ze vermoeide voeten en benen, blaren, zweetvoeten, etc.

  Lees meer
 2. Voorjaarscheck caravan

  Heeft u de caravan weer uit de stalling gehaald? Dan is het verstandig om bepaalde onderdelen van de caravan te controleren. De banden, trekhaak, waterinstallatie, koelkast en kachel zijn hierbij de belangrijkste controlepunten.

  Lees meer
 3. Hoe gezond is wandelen?

  Wat is het beste wat we voor onze gezondheid kunnen doen? Iets dat de spieren en botten versterkt, de kans op botontkalking verkleint en kraakbeen opbouwt. Dat de longen meer zuurstof doet opnemen en de bloeddruk laat dalen. Het antwoord is simpel: ga wandelen!

  Lees meer
 4. Dethleffs komt met een caravan met slide-out.

  Tijdens de, zeer goed bezochte vakantiebeurs in Stuttgart (220.000 ! bezoekers), van zaterdag 13 tot en met maandag 15 januari 2018 toont Dethleffs een studie object van een uitklapbare erker. Een bed in plaats van een achterraam: de c´go 525 REZ met een extra éénpersoonsbed in een uitklapbare erker aan de achterzijde. Dethleffs test een goedkoop en gewicht besparend alternatief t.o.v. de slide-outs zoals wij die al kennen.

  Lees meer