Twitter

Wilt u eens kennis maken met de wandelmogelijkheden in en rondom Lochem? Zaterdag 2 december zal de volgende toch… twitter.com/i/web/status/9…

Blog

 1. Acties op voorraad modellen

  Bijvoorbeeld op de Hobby de Luxe Edition, Fendt Bianco en Saphir en de Dethleffs Avantgarde modellen.

  Lees meer
 2. Unico voortenten en luifels op show

  Voortenten en luifels van het merk Unico staan bekend om de ronde vorm. Deze kenmerkende boogstok constructie zorgt er voor dat de voortenten en luifels makkelijk op te zetten zijn, uiterst stormvast zijn en de perfecte afwatering hebben. En ze zijn op show te bewonderen bij Holiday Sport!

  Lees meer
 3. Nu ook gaskeuring G607 bij Holiday Sport

  Wie met zijn caravan of kampeerauto naar Duitsland reist, kan het zomaar overkomen. Bij het aanmelden bij de beheerder van een camping wordt gevraagd naar het logboek van de gaskeuring. Doorgaans leidt dit tot verbaasde blikken bij de eigenaren van de caravan of kampeerauto indien zij niet in Duitsland woonachtig zijn. Voor een "tweejaarlijkse keuring DWGV G607" kunt u vanaf 1 april 2017 ook bij Holiday Sport terecht.

  Lees meer
 4. Informatie over uw caravan op uw smartphone

  De SMART-Trailer maakt het mogelijk om via uw smartphone of tablet op hoogte te blijven van de status van uw caravan. Dit systeem komt in maart 2017 op de markt.

  Lees meer