Twitter

Jarig en een mooie caravan ophalen. Vandaag heeft deze familie uit Twello hun nieuwe aanwinst opgehaald. We hadden… twitter.com/i/web/status/9…

Blog

 1. Dethleffs komt met een caravan met slide-out.

  Tijdens de, zeer goed bezochte vakantiebeurs in Stuttgart (220.000 ! bezoekers), van zaterdag 13 tot en met maandag 15 januari 2018 toont Dethleffs een studie object van een uitklapbare erker. Een bed in plaats van een achterraam: de c´go 525 REZ met een extra éénpersoonsbed in een uitklapbare erker aan de achterzijde. Dethleffs test een goedkoop en gewicht besparend alternatief t.o.v. de slide-outs zoals wij die al kennen.

  Lees meer
 2. Heel Nederland kampeert

  Een leuk artikel van Elsevier:

  HEEL NEDERLAND KAMPEERT
  Caravan en camper weer populair.

  Op pad met je eigen vakantiehuisje achter de auto:het is weer terug van weggeweest. De verkoop van nieuwe caravans zit jaar na jaar in de lift en wie nu nog een nieuwe caravan of camper wil bestellen, komt bij sommige merken zelfs op een wachtlijst. Heel Nederland kampeert. Roadtrips door Europa zijn hót!

  Lees meer
 3. Innovaties 2018 modellen

  Innovaties 2018 modellen

  De caravanproducenten van Fendt, Hobby en Dethleffs hebben ons weer verrast met een grote verscheidenheid aan innovaties en highlights. We nemen de grootste noviteiten even met u door.

  Lees meer
 4. Acties op voorraad modellen

  Bijvoorbeeld op de Hobby de Luxe Edition, Fendt Bianco en Saphir en de Dethleffs Avantgarde modellen.

  Lees meer