Twitter

Profiteer nu van onze BOVAG Onderhoudsbeurt actie! Plan uw BOVAG Onderhoudsbeurt in december, januari of februari e… twitter.com/i/web/status/1…

Blog

 1. Kamperen met de motor

  Kamperen met de motor

  Het is nog steeds een prototype, maar met geluk en crowdfunding kan het Moto Home van Jeremy Carman in productie gaan. Dit kan mogelijk de 26-jarige Amerikaan op de eerste camper op twee wielen op de markt brengen. Maar eerst wil hij ermee op reis gaan.

  Lees meer
 2. Toerist brengt meer geld in het Lochemse laatje

  29 mei 2018 gelezen in regionaal nieuws:
  LOCHEM -Het aantal overnachtingen in 3-sterrenhotels en met mobiele kampeermiddelen, zoals camper en caravan is de afgelopen 2 jaar enorm toegenomen in de gemeente Lochem.

  Lees meer
 3. Sockwell Ascend compressie wandelsok.

  De Sockwell Ascend wandelsokken voor dames en heren zijn interessante sokken vanwege hun toegevoegde compressie t.o.v. reguliere wandelsokken. Zo voorkomen ze vermoeide voeten en benen, blaren, zweetvoeten, etc.

  Lees meer
 4. Voorjaarscheck caravan

  Heeft u de caravan weer uit de stalling gehaald? Dan is het verstandig om bepaalde onderdelen van de caravan te controleren. De banden, trekhaak, waterinstallatie, koelkast en kachel zijn hierbij de belangrijkste controlepunten.

  Lees meer