sponsoring

Caravans Kamperen Wandelen

Sponsoring

Met elke caravan verkoop sponsoren wij KiKa

Holiday Sport draagt niet alleen sportieve initiatieven in de achterhoek een warm hart toe. Zo is Holiday Sport ook betrokken bij culturele initiatieven in Gelderland. Wij dragen hier graag ons steentje bij. Met elke caravan verkoop ondersteunen wij KiKa, Kinder Kankerfonds.

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland. Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Holiday Sport steunt KiKa op een wel zeer ludieke wijze. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag. www.kika.nl

Holiday Sport heeft inmiddels meer dan €20.000 aan KiKa gedoneerd.

KiKaberen

Bij het afleveren van een nieuwe of gebruikte caravan krijgt de eigenaar een cadeau waarbij de KiKabeer een centrale plaats inneemt. Deze beren reizen vaak met de klant mee in de caravan om hen te vergezellen tijden de reis. Klik hier voor een impressie van de reizende KiKaberen.