Wandelen & reizen

Wij gaan graag samen met u het avontuur tegemoet.

Home » Wandelen & Reizen

Begin u outdoor avontuur in de wandel- en reiswinkel van Holiday Sport

Wij gaan graag samen met u het avontuur tegemoet. Van een wandeling in de Achterhoek tot een verre reis, in onze wandel- en reiswinkel vindt u alles wat u nodig heeft voor uw outdoor avontuur. Twee keer per jaar gaan we op pad om inkopen te doen voor het nieuwe seizoen.

Liesbeth Dijkshoorn

Liesbeth Dijkshoorn

Wandelwinkel

winkel@holidaysport.nl
Tel: 0573-253795 keuze 3

Wandel- en reiswinkel

Of u nu een paar wandelschoenen zoekt voor een wandeling in Nederland, wandelsandalen voor in de zomer of bergschoenen voor een trekking in de Alpen, in onze wandel- en reiswinkel hebben wij een ruime keuze aan schoenen voor u klaar staan. U vindt bij ons in de winkel onder andere de volgende artikelen:

U vindt bij ons in de winkel onder andere de volgende artikelen:

Daarnaast vindt u bij ons in de winkel ook alles voor uw reizen en verdere wandelingen, zoals:

Verhuur

U kunt bij ons terecht voor het huren van fietsen en sneeuwschoenen. Op een gehuurde fiets kunt u heerlijk van de omgeving genieten terwijl u op sneeuwschoenen gebieden kunt betreden die anders alleen toegankelijk zijn voor mensen die over een (zeer) goede skitechniek beschikken. Ook kun je een trektocht maken over de zomerse wandelpaden, een hele leuke ervaring om de bergen in de sneeuw aan te doen. Maar ook in de bossen rondom Lochem, bij een dik pak sneeuw is het eens wat anders om rond te struinen in de omgeving op sneeuwschoenen.

Boeken en kaarten

Sinds het voorjaar van 2010 hebben we naast een breed georiënteerde wandelwinkel ook een zeer groot aanbod in reis-, wandel- en fietsboeken en landen-, fiets- en wandelkaarten. Onze boeken- en kaartenafdeling bestaat uit zo’n 4000 titels. We voeren boeken en kaarten voor zowel actieve als leisure vakanties, dus zowel voor wandelaars, fietsers, wereldreizigers, bergsporters alsmede cityhoppers, cultuurminnaars én natuurliefhebbers. Voor een overzicht van álle boeken, kaarten en reisgidsen kunt u terecht op www.moretravelbooks.net