Wandelen & reizen

Wij gaan graag samen met u het avontuur tegemoet.

 

Aanbod nieuwe caravans

 

Home » Wandelen & Reizen

Begin u outdoor avontuur in de wandel- en reiswinkel van Holiday Sport

Wij gaan graag samen met u het avontuur tegemoet. Van een wandeling in de Achterhoek tot een verre reis, in onze wandel- en reiswinkel vindt u alles wat u nodig heeft voor uw outdoor avontuur. Twee keer per jaar gaan we op pad om inkopen te doen voor het nieuwe seizoen.

Wandel- en reiswinkel

Of u nu een paar wandelschoenen zoekt voor een wandeling in Nederland, wandelsandalen voor in de zomer of bergschoenen voor een trekking in de Alpen, in onze wandel- en reiswinkel hebben wij een ruime keuze aan schoenen voor u klaar staan. U vindt bij ons in de winkel onder andere de volgende artikelen:

U vindt bij ons in de winkel onder andere de volgende artikelen:

Daarnaast vindt u bij ons in de winkel ook alles voor uw reizen en verdere wandelingen, zoals:

 

Boeken en kaarten

Sinds het voorjaar van 2010 hebben we naast een breed georiënteerde wandelwinkel ook een zeer groot aanbod in reis-, wandel- en fietsboeken en landen-, fiets- en wandelkaarten. Onze boeken- en kaartenafdeling bestaat uit zo’n 4000 titels. We voeren boeken en kaarten voor zowel actieve als leisure vakanties, dus zowel voor wandelaars, fietsers, wereldreizigers, bergsporters alsmede cityhoppers, cultuurminnaars én natuurliefhebbers. Voor een overzicht van álle boeken, kaarten en reisgidsen kunt u terecht op www.moretravelbooks.net

 

Outdoorspecialist

BUITEN GEWOON GOED is een outdoor lifestyle magazine dat vier keer per jaar verschijnt. Elke editie biedt het magazine artikelen over alles wat te maken heeft met reizen, outdoor, productnieuws, tips, weetjes en nog veel meer op het gebied van lifestyle en outdoor lifestyle.
Bekijk hier de laatste versie van het magazine, deze editie is ook bij ons in de winkel verkrijgbaar.