Twitter

Nu in de aanbieding: Mestic tafel barbecue met gratis houtskool, brandgel en lange lucifers voor € 79,95! Kom langs… twitter.com/i/web/status/1…

Nieuws & Agenda

 1. Start Winter SALE

  Vanaf zaterdag 16 februari 2019 profiteert u van hoge kortingen op o.a. winterjassen, wandelschoenen, broeken, softshells, truien en sokken. Met uw klantenkaart krijgt u 10% extra korting op de reeds afgeprijsde artikelen. Zo loopt uw korting op tot maximaal 40%!*

  Lees meer
 2. Voorpretdag zondag 27 januari

  Een gezellige en sfeervolle zondag voor liefhebbers van het buitenleven. Deze dag nodigt uit om plannen te maken voor vakanties, wandelingen en om ideeën op te doen! Ook kunt u op deze dag een grote voorraad 2019 caravan modellen bewonderen. Daarnaast hebben we nog 2018 modellen tegen actieprijzen en een ruime voorraad occasions.

  Wij zijn zondag 27 januari van 11:00 tot 17:00 uur extra geopend en willen feestelijk met u het nieuwe kampeerseizoen inluiden.

  Lees meer
 3. Voorraad modellen

  Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwe modellen, die momenteel op voorraad staan. U heeft nu dubbel voordeel op de nieuwe 2018 modellen uit onze voorraad. Door een efficiënte inkoop kunnen wij deze extra scherp aanbieden en rekenen we met de "oude prijzen". U profiteert dus nu dubbel met een nieuw 2018 model uit onze voorraad. Kom aan in Lochem en laat u verrassen door een aantrekkelijke offerte.

  Lees meer
 4. Caravan onzichtbaar met nieuwe technologie

  Het franse merk valeo brengt een camera systeem op de markt waarmee je dwars door je caravan kunt kijken naar wat er achter je gebeurt.

  Lees meer