Isabella – Voel u thuis met Isabella

Er is altijd wel een Isabella die aansluit op al uw wensen, of u nu een seizoens kampeerder bent of op reis gaat, welke tijd van het jaar het ook is. De bekende Isabella kwaliteitscollectie, al meer dan 55 jaar getest en op de proef gesteld, is buitengewoon gevarieerd en heeft een uitgebreid pakket van bijbehorende accessoires.

Isabella zorgt voor de optimale voorwaarden, zodat u kunt genieten van het vakantie leven en het kamperen in optima forma kunt ontdekken en ervaren. Dit alles bij voorkeur met stijl, met elkaar en met ruimte voor eigen invulling. Isabella heeft voortenten voor iedere behoefte. Van mensen die eropuit trekken, de wereld willen verkennen en de voorkeur geven aan mobiliteit, tot gezinnen met kinderen, die al gesetteld zijn, maar nog steeds graag rondtrekken en tot de ervaren kampeerders, die waarde hechten aan confort, ruimte en exclusiviteit.

De belangrijkste Isabella modellen

Isabella Ambassador

Isabella Commodore

Isabella Capri North

Ventura Pasific

Universal Dawn

Nordic

Forum Etna

Penta Etna

Ventura Air Dove

Magnum Etna 340 & 400

Penta Etna

Ventura Air Dove

Minor Dawn

Uitmuntende materialen

Isabella maakt uitsluitend gebruik van de beste materialen, geproduceerd door’s werelds toonaangevende leveranciers.

Isacryl – is een door-en-door (d.w.z. tot in de vezel) gekleurd acrylmateriaal met een structuurweefsel en een krachtige kwaliteit. Isacryl heeft door de kleuringsmethode de maximaal realiseerbare kleuren lichtechtheid. Door de dichtheid van het weefsel en de volledige impregnering is binnendringen van water geminimaliseerd. Isacryl is echter tegelijkertijd een ademend materiaal dat voor een optimaal binnen klimaat in de voortent zorgt.

IsaLite – is een gecoat polyestermateriaal dat slijtvast, licht van gewicht en makkelijk schoon te houden is.

Sokkel PVC – een bijzonder krachtig materiaal dat 100% waterdicht is en makkelijk schoongemaakt kan worden.

Raam Polyester – De vensterfolie is de beste die op de markt verkrijgbaar is. Om de zonnestralen te dempen, maken we gebruik van een uv-absorberende vensterfolie en voor bepaalde modellen wordt een matte folie gebruikt voor zoveel mogelijk privacy. In tenten voor de winter wordt een folie gebruikt die bestand is tegen zeer lage temperaturen.

Dak – Het dak van de voortenten van Isabella is gemaakt van een krachtig polyesterproduct met uv-bescherming, dat je in de voortent beschermt tegen de uv-stralen van de zon. Het dakdoek is nabehandeld met 3 lagen ademend acryl. Hierdoor wordt het vocht makkelijker geabsorbeerd en ontstaat er minder condens in de tent. Door de vuilen waterafstotende eigenschappen van het materiaal zal zich bovendien minder vuil ophopen. De binnenkant van het dak is voorzien van een patroon. Hierdoor ziet het er binnen fraai uit en is vuil minder zichtbaar.