Aankoopkeuring

Voorkom een miskoop en doe bij ons de aankoopkeuring!

Verliefd geworden op een ongekeurde caravan? Kies voor zekerheid en ga eerst naar Holiday Sport. Veel particulieren bieden hun caravan op internet te koop aan. Dat kan om allerlei redenen zijn. Regelmatig zijn het ook caravans die om hun mankementen (vaak vocht of chassisproblemen) buiten het veilige circuit om worden verhandeld. Voor de koper is het van groot belang er zeker van te zijn, dat het voertuig in technisch goede staat verkeert. Om dit te laten controleren kunnen wij bij Holiday Sport een aankoopkeuring uitvoeren.

Het voorkomt dat u een “kat in de zak” koopt, met een onveilige caravan op pad gaat, en behoedt u voor onvoorziene reparatiekosten, die bij een caravan hoog op kunnen lopen.

Bij de aankoopkeuring worden vitale onderdelen van een caravan gekeurd, zoals: remmen, banden, schokbrekers, wielen, verlichting, gas en elektra. Ook vindt er een vochtmeting plaats. Voor de keuring wordt gebruik gemaakt van een speciaal rapport, zodat de (potentiële) koper kan zien op welke punten de caravan is gekeurd en hoe het met de technische staat is gesteld. Wel zo veilig om te weten vóórdat u tot een eventuele aanschaf overgaat.

Stuur ons een bericht

9 + 14 =

Bel voor een afpspraak