Vakmanschap verreist bij schadeherstel

Ook al is het maar een kleine beschadiging of een deukje, u wilt uw kampeermiddel natuurlijk graag in nieuwstaat houden. Laat dit na uw vakantie of het zomerseizoen dan herstellen, eventueel in combinatie met een BOVAG Onderhoudsbeurt. Wij zorgen ervoor dat uw voertuig in topconditie de stalling in gaat.

De opbouw van een caravan of camper is vrij complex en bestaat uit diverse materialen. Als een van de componenten is beschadigd, kan er vocht in de opbouw komen en dat kan leiden tot nog grotere schade. Vakmanschap is dan ook vereist bij schadeherstel, omdat er door het gebruik van aluminium en hoogwaardige kunststoffen doorgaans meer bij komt kijken dan bij een deukje in de auto.

Laat uw caravan of camper tijdig controleren

Elk jaar weer zien we dat kampeerders schadeherstel uitstellen. Na de vakantieperiode gaat de caravan of camper eerst de winterstalling in en daar krijgt vocht dan vrij spel. In het voorjaar blijkt die kleine schade in sommige gevallen vrijwel onherstelbaar te zijn geworden. Laat de caravan of camper dan ook eerst even controleren, uiteraard door iemand die er verstand van heeft. Wij hebben in elk geval al jaren ervaring op het gebied van schadeherstel en wij kijken het kampeermiddel graag even na.

Structuur herstel

Met de nieuwste technieken is het tegenwoordig ook mogelijk om kleine schades plaatselijk te herstellen, zonder dat complete panelen moeten worden vervangen. De kosten vallen dan uiteraard een stuk lager uit. Bij grote schades en in de meeste gevallen sowieso na een hagelbui, blijft de conventionele vervangingsmethode noodzakelijk. Hagelschade is bijna niet te voorkomen, je kunt niet snel even je caravan of camper uit de hagelbui trekken, het overkomt je gewoon. Jaarlijks maken we tientallen caravans en campers weer spic en span. Let dan ook op bij het afsluiten van de verzekering of dit soort schade wordt gedekt. Ook daarbij kunnen wij u adviseren.

Stuur ons een bericht

    Ik heb kennis genomen van de Algemene Voorwaarden en Privacy Policy van Holiday Sport B.V.

    Bel voor een afspraak