Slapen

Wie niet droomt, slaapt een leven lang

Wij hebben de juiste slaapzakken voor iedereen die comfortabel de nacht wil doorbrengen. Zo hebben wij voor de caravanner, wandelaar en fietser altijd een geschikte slaapproduct in huis.  Op deze afdeling vindt u niet alleen slaapzakken en slaapmatten, maar ook tal van accessoires zoals kussentjes, compressiefoudralen, onderhoudsmiddel en slaapzak liners. Kijk hieronder voor meer informatie over slaapzakken en slaapmatten.

Slaapzakken

Het kiezen van een slaapzak

Om de juiste slaapzak te kiezen, is het van belang om een aantal afwegingen te maken. Is het bijvoorbeeld belangrijk dat de slaapzak licht van gewicht is, moet de slaapzak goed bestand zijn tegen vocht, of heeft u het liefst een slaapzak met extra voetenruimte? In onze winkel vind u een uitgebreid assortiment met meer dan 25 modellen slaapzakken. Ons deskundig personeel helpt u graag met het maken van de juiste keuze.

Slaapmatten

Bij het maken van een keuze slaapmat is het goed om na te gaan hoe belangrijk comfort, dikte, gewicht en pakmaat voor u zijn. Slaapmatten worden in drie verschillende groepen onderscheiden:

Zelfopblazende matten

Dit zijn relatief comfortabele slaapmatten met hoge isolatiewaarde. Deze matten voegen dus veel warmte en comfort toe aan het geheel. Deze matten zijn ook nog eens redelijk compact op te bergen/mee te nemen.

Luchtbedden 

Een luchtbed is vaak een goede oplossing als gewicht en pakmaat niet van belang is. Een nadeel van een luchtbed is dat die niet of nauwelijks isoleert. Kou trekt redelijk snel door de mat heen. 

Dons- of synthethisch gevoerde slaapmatten

Deze slaapmatten hebben ontzettend veel voordelen. Ze zijn licht, zeer comfortabel, hebben een hoge isolatiewaarde en een klein pakvolume. Vaak zit er zelfs een (hand)pomp ingebouwd.

Bekijk ons aanbod van slaapmatten en slaapzakken in onze online shop of bezoek onze outdoor winkel.