Types

Twitter

Profiteer nu van onze BOVAG Onderhoudsbeurt actie! Plan uw BOVAG Onderhoudsbeurt in december, januari of februari e… twitter.com/i/web/status/1…

Excellent

Hobby Excellent - 2019 modellenHobby caravan brochureHobby caravan specificatiesHobby caravan prijslijst

De elegante caravan.

Met zijn tweeën volop genieten, idyllische plekjes ontdekken en je eigen ritme volgen. De Hobby Excellent is de lieveling van velen. Dat komt vast en zeker door zijn comfortabele inrichting en uitrustingsniveau. Kies voor één van de dertien comfortabele indelingen. Geniet van het moderne design, de gezellige en sfeervolle verlichting voor de romantische uurtjes. Geen wonder dat de Hobby Excellent zo populair is.

Hobby Excellent 2019

De mooie Hobby Excellent is elegant, royaal, sfeervol en geliefd. Met dertien verschillende indelingen biedt de Hobby Excellent veel mogelijkheden. Zo is er één stapelbed-indeling, zijn er twee queensbed-indlingen en zijn er drie modellen met een grote achter-wasruimte. 

Nieuw dit jaar zijn de aanslaglijsten. Deze krijgen meubelkleur Magnolia. Daarnaast is er een nieuwe verduistering en hor in de keuken. De 495 EFB, 540 FU en de 560 WFU zijn standaard uitgerust met een Truma combi verwarming. De 460 SFf beschikt over een Truma VarioHeat. 

Klik op enkele onderstaande indelingen om ze in 360 graden te bekijken.

Hobby 460 SFf ExcellentHobby 460 UFe Excellent
Hobby 495 UFe ExcellentHobby 495 UL Excellent
Hobby 495 WFB ExcellentHobby 540 FU Excellent
Hobby 540 UFf ExcellentHobby 540 UL Excellent
Hobby 540 WLU ExcellentHobby 560 CFe Excellent
Hobby 560 KMFe ExcellentHobby 560 LU Excellent
Hobby 560 WFU Excellent

Offerte aanvragen