Design Studio

 

Aanbod nieuwe caravans

 

Home » Design Studio

Restylen van uw caravan

Om u te adviseren bij het restylen van uw caravan is Holiday Sport in 2013 gestart met een Design Studio. Steeds vaker kregen wij de vraag om mee te denken in het moderniseren en opfrissen van een caravan. De hang naar nostalgie met comfort en stylishe producten voor caravans, kamperen, wandelen en buitenleven is een nieuwe trend. Het nieuwe buiten, heet glamping (glamourous camping) en is comfortabel, duurzaam, puur en bovenal stylish. Outdoor ontmoet design. En daarvoor hoef je niet eens een nieuwe caravan te kopen. Ook voor bestaande caravans is er goed nieuws: glampen kan heel goed in uw huidige vertrouwde caravan. Wij hebben veel ideeën en gaan u helpen bij het restylen van het interieur en exterieur van uw caravan.

Nieuwe caravan kopen?

Wij horen steeds vaker tijdens de overweging van klanten om een nieuwe caravan aan te schaffen, dat de keuze word gemaakt: “Wat doen we, kopen we een nieuwe of investeren we in onze bestaande caravan?” En in dit laatste willen wij graag met u meedenken en maakt ons heel enthousiast:

  • Wij hebben de knowhow, accessoires en materialen in huis.
  • Bij het herstel van schades hebben wij in dertig jaar veel kennis opgedaan van de opbouw constructies van diverse caravanmerken.
  • Wij werken duurzaam en bieden een gebruikte caravan de kans op een tweede leven.
  • De tijd dat het oneindig suf was om een tourcaravan te bezitten ligt gelukkig achter ons. Het is een wannahave eersteklas.
  • Via social media houden we u op de hoogte van alle makeovers die we gaan realiseren of van de van de stylingtips die uit gaan brengen. Het lijkt ons fantastisch om u te betrekken bij de projecten.