Eclipse & Eclipse mini Zonneluifel

Eén zonneluifel, twee toepassingen. De Eclipse is niet alleen geschikt als zonneluifel aan onze voortentmodellen, maar kan ook aan de caravan als reisluifel gebruikt worden. De Eclipse voorzonluifel zorgt voor een schaduwrijk terras en een verdubbeling van het overdekte oppervlak.

Het CarbonX-frame en TectumPro-opzetsysteem zorgen voor een laag gewicht, snelle plaatsing en een grote mate van flexibiliteit. Voor extra bescherming tegen de wind is als optie een zijwand verkrijgbaar.

Past aan alle standaard voortent modellen vanaf 2008. Vergeet niet om bij je bestelling het model en bouwjaar van de caravan te vermelden. Eclipse en de zijwand kunnen ook worden gebruikt voor de Magnum 340 en 400.
Mini Eclipse

Is er niet altijd ruimte voor je voortent én een zonneluifel?
Op veel campings is het lastig om ruimte te vinden voor een voortent van 3 meter zoals bijvoorbeeld de Commodore en een standaard voorzonluifel met een diepte van 2,25 meter. Daarom hebben wij de Mini Eclipse ontwikkeld met een diepte van slechts 1,5 meter.

Met de Mini Eclipse krijg je een handig klein overdekt terras voor je voortent. Hierdoor ontstaat er schaduw in de voortent en blijft de temperatuur aangenaam.

Mini Eclipse is verkrijgbaar in G14-G21 en kan alleen aan de voortent worden gezet (niet direct aan de caravan).

Details

Diepte: 225 cm / Mini: 150 cm
Kan ook worden gebruikt op Magnum 340 en 400

Heeft u een vraag of interesse in de Isabella Eclips zonneluifel?

Neem gerust contact met ons op.