Unico deeltenten

De deeltenten van Unico zijn zowel aan caravans als campers te gebruiken en behoren tot de snelst opzetbare kwaliteitsdeeltenten op de markt.

  • Zeer stabiel, stormvast en perfecte afwatering
  • Verkrijgbaar in Champagne Zwart.
  • Afneembare slikranden
  • Voorzien van duurzame afspansjorbanden

De deeltenten van Unico zijn zowel aan caravans als campers te gebruiken

De deeltenten van Unico zijn zowel aan caravans als campers te gebruiken en behoren tot de snelst opzetbare kwaliteitsdeeltenten op de markt. Het frame bestaat uit slechts één in hoogte verstelbare aluminium boogstok, drie dakliggers en een tweetal aandrukstangen. Ventileren is bij de deeltenten van Unico mogelijk op maar liefst vier plaatsen; op alle hoeken zit namelijk een afsluitbaar ventilatie-paneel. Doordat twee van deze ventilatiepanelen in de achterwand geplaatst zijn, is het vrijwel altijd mogelijk te ventileren tijdens regen. Zowel de zijwanden als de voorwand zijn uitritsbaar, zodat je deze deeltenten ook perfect kunt gebruiken als luifel!

De Deeltent 500 is daarnaast uit te breiden met een optionele petluifel, dakluifel of dakluifel deluxe. Er kan tevens een kuipgrondzeil geplaatst worden in de Deeltent 350 en Deeltent 500.

Waar dient je caravan of camper aan te voldoen? Om een Unico deeltent te kunnen plaatsen, dient er een rail op de caravan of camper aanwezig te zijn op een hoogte tussen de 240 en 255 cm. Om de Deeltent 350 te plaatsen, dient de horizontale rail een minimale lengte te hebben van 275 cm. Om de Deeltent 500 te plaatsen dient deze minimaal 400 cm. lang te zijn.

Heeft u een vraag of interesse in de Unico deeltenen?

Neem gerust contact met ons op.